Super Smash Bros. paljastui Nintendo Switchille / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Super Smash Bros. paljastui Nintendo Switchille

9.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
8

Nintendo on täyttänyt monien faniensa toiveet ja julkistanut Super Smash Bros. -pelin Switchille. Pelin saapumista laitteelle ei pitäisi joutua myöskään odottamaan aivan älyttömän pitkään, sillä sen julkaisu tapahtuu tämän vuoden puolella.

Hirveästi muuta Switchin Super Smash Brosista ei sitten tiedetään. Julkistus tapahtui lyhyellä kiusoitteluvideolla, joka vihjasi niin Splatoon-räiskijöiden kuin Breath of the Wildin Linkin olevan osa peliä yhdessä tietysti ainakin Super Marion kanssa. Noin muuten on vielä epäselvää, pohjautuuko peli jotenkin esimerkiksi Wii U:n Super Smash Brosiin vai onko kyseessä periaatteessa täysin uusi peli. Julkistustapa vihjaisi ainakin siihen, että peli voisi olla kokonaan uusi.

Ohessa julkistusvideo.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Varmaan melkein jokainen muu Switchin omistaja sekosi tästä, itse totean vain että meh. En ole yhdellekkään Smashille jotenkin lämminnyt, vaikka useampaa pelannut ja WiiU:n löytyy hyllystä ja sitä pari kertaa koettanut kavereiden kaa mättää. Eli tää julkistus menee itseltä ohi, mut ainakin nyt loppuu se huutelu että milloin Smash tulee Switchille :D

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Et ole ainoa, Qlaos! Täällä toinen "äh"-reaktio!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jaahas. Unohtu kattoo koko vitun direkti, oli liian hauskaa pelatessa kilpailevalla konsolilla. Mikä ykkätys että tulossa on lisää vanhoja pelejä Wii U:lta.

Käyttäjän Vulpes Arctos kuva
Vulpes Arctos

Melko varmasti peli on uusi, eikä pelkkä Smash 4:n porttaus. Muussa tapauksessa hahmovalikoiman ja lopullisen nimen panttaaminen olisi älyvapaata.

Odotukset uutta Smashia kohtaan ovat tietysti huipussaan. Koko sarja kun on yhtä Nintendon juhlaa vailla vertaa. En kyllä ihan heti keksi, miten pelattavuus voisi kehittyä edellisen jälkeen. Jonkinlainen yksinpelattava tarinamoodi tekisi tietysti terää. Hahmorosteria saisi ehkä jopa karsia Wii U:lta. Kloonihahmot pois ja pari uniikkia tilalle, niin hyvä tulee.

Joka tapauksessa uusi Smash on aina juhlan paikka. Toivottavasti peli oikeasti ilmestyy tänä vuonna.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ei ole kyllä ikinä nämä Smashit kiinnostaneet. Tosin koko genre "tasohyppelymätkintä" (?) ei oikein iske. Mutta hyvä että tulee peliä, joka myy laitetta. Saadaan muutakin tarjontaa varmasti yhä enemmän ja enemmän.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Eiköhän tämä ole 99% varmuudella se tylsityttävän itsestäänselvä Wii U smash portti. Wii U:n Smash antoi oikeasti kaiken, mitä Smash Brosilla on annettavaa. Se oli kutakuinkin täydellinen. Jos haluan pelata Smashia, Wii U versio on edelleenkin äärimmmäisen ajankohtainen ja pelattava, joten uudella Smashilla, tai millään muulla Wii U portilla ei myydä mulle mitään.

Käyttäjän jjl89 kuva
jjl89

En usko että olisi Wii U porttaus, koska en näe mitään syytä miksi sitä ei olisi silloin sanottu. Ja vaikka Wii U:n Smash oli erinomainen, aina on parannettavaa. Kloonihahmoja oli aivan liikaa, ja muutenkin rosterin päivittäminen ja uudet kentät puhaltaa kivasti lisää tuulta purjeisiin.

Kyllä tällä laitteita myydään, joulumyyntiin julkaisu ja katsotaan kun Switch printtaa rahaa.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus jjl89

En usko että olisi Wii U porttaus, koska en näe mitään syytä miksi sitä ei olisi silloin sanottu. Ja vaikka Wii U:n Smash oli erinomainen, aina on parannettavaa. Kloonihahmoja oli aivan liikaa, ja muutenkin rosterin päivittäminen ja uudet kentät puhaltaa kivasti lisää tuulta purjeisiin.

Kyllä tällä laitteita myydään, joulumyyntiin julkaisu ja katsotaan kun Switch printtaa rahaa.

Eikös 3DS julkaisu myös hieman rampauttanut Wii U versiota? Muistelen lukeneeni että Ice climbersia ei tosiaan ole mukana pelissä koska 3DS versio ei sitä pystynyt täysin ylläpitämään ja halusivat pitää pelit samantasoisina.

Trailerista päätellen on uutta rosteria, joten epäilen tilanteen olevan enää tätä.