Super Meat Boy -kehittäjä paljasti uuden pelinsä, julkaisu ensi kuussa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Super Meat Boy -kehittäjä paljasti uuden pelinsä, julkaisu ensi kuussa

7.06.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Super Meat Boyta ja The Binding of Isaacia mukana luomassa ollut Edmund McMillen on paljastanut taas uuden pelin. Viimeisimpänä hän on tuonut esille nyt The End is Nighin, jonka mies on luonut tällä kertaa yhdessä Closer-pulmapeliä muun muassa aiemmin tekemässä olleen Tyler Glaielin kanssa.

The End is Nigh huokuu erityisesti Super Meat Boyn henkeä sen tarjotessa jälleen erittäin tarkkaa tasohyppelytoimintaa. Uuden pelin olisi tarkoitus olla nyt kuitenkin myös hieman seikkailullisempi kokonaisuus sen eri kenttien ollessa saumattomammin osa samaa yhtäläistä maailmaa.

Alkunsa The End is Nigh sai viime joulukuussa McMillenin ja Glaielin kokeiltua erilaisia peli-ideoita osana omaa pientä pelijamiaan. Lopulta projekti kasvoi aina vain isommaksi ja nyt se onkin saapumassa ulos Steamiin 12. heinäkuuta ja myöhemmin myös Switchille sekä mahdollisesti muillekin konsoleille.

Parhaillaan The End is Nigh on toinen McMillenilla aktiivisesti työn alla oleva uusi peliprojekti. Lisäksi hän on viime aikoina laittanut kasaan myös pulmaroolipeliksi kutsuttua The Legend of Bum-boa. Aiemmin syyskuussa yhdessä Glaielin kanssa paljastetun 0uroboros-tasoloikkaräiskinnän pitäisi senkin valmistua vielä joskus, mutta toistaiseksi McMillen on kertonut haluavansa pitää hieman taukoa genrestä ja määritellä hieman uudelleen pelin mittasuhteita.

Lähde: Edmund McMillen (tumblr)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuohan on täysin samaa kuin Super Meat Boy. Kuoret vaan uudet. No, en minä tätä pelaa oli nimi mikä tahansa. Ei jaksa ihan näin pikselintarkkaa hyppelyä harrastaa.

Käyttäjän Makedounia kuva
Makedounia

Haastavat tasohyppelypelit ovat lähellä sydäntä niin tulee varmaan julkaisupäivänä hommattua.

Käyttäjän JaniFromHell kuva
JaniFromHell
Lainaus käyttäjältä zappah

Tuohan on täysin samaa kuin Super Meat Boy. Kuoret vaan uudet.

Ja koko pelimoottori on uusi. Pelimoottorin tekijä on uusi. Edmund myös taisi Twitterissä vihjata että peli ei välttämättä ole sitä miltä näyttää. Ainoa mikä tuossa on edelleen samaa kun vertaa Super Meat Boyhin, Binding of Isaaciin, Gishiin jne. on graafinen tyyli.