Uutinen: Super Mario Run päivättiin viimein Android-pelaajille

18.03.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Mobiilitasoloikkapeli Super Mario Run saavuttaa Android-laitteet viimein 23. maaliskuuta, Nintendo on saanut vahvistettua.

Applen iOS-laitteilla peliä on pelailtu jo aina joulukuun puolivälistä alkaen. Tähän mennessä Android-laitteilla on ehditty pääsemään siis Nintendo-pelien osalta vasta vain Fire Emblem Heroesin makuun sen saavuttua sekä Applen App Storeen että Google Play -kauppapaikalle helmikuussa. 

Fire Emblem Heroesista poiketen Super Mario Run on pohjimmiltaan noin kympin hintainen peli, jota voi tosin kokeilla ilmaiseksi muutaman kentän edestä. Androidille saapuessaan peli on varustettu 2.0-versiolla, joka Polygon-sivuston mukaan lisää siihen uusia hahmoja ja laajentaa hieman myös ilmaisversion kenttätarjontaa.

Lähde: Nintendo of America, Super Mario Run (kotisivu), Polygon

3 kommenttia

18.03.2017 09:18
Voisi jopa harkita pelin ostamista Smile. Ainoa kännykkäpeli, johon olen tähän mennessä laittanut rahaa on Pokemon GO.
Picture of henkka007
18.03.2017 14:41
En kyllä ihan heti näe itseäni maksamassa kymmentä euroa kännypelistä mutta ilmaiskenttien verran voisin testata.

Tosin puhelimessani on sen verran vähän muistia eikä edes korttipaikkaa, joten jos en jotain keksi poistaa niin jää varmaan sitten testaamatta. Kyllä tuo 8 gigaa on muuten riittänyt, sillä en juuri pelaile puhelimella mutta sitten kun jotain tällaista testiä haluaisi tehdä niin voi tulla näitä tilaongelmia.
Picture of zappah
19.03.2017 19:35
Olisi kannattanut saada tää ennen Switchiä Androidillekin, olis ollu hyvää PR:ää/hypeä.
Picture of Core