Super Mario Odyssey, Pokkén Tournament ja Mario + Rabbids saavat uutta sisältöä keväällä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Super Mario Odyssey, Pokkén Tournament ja Mario + Rabbids saavat uutta sisältöä keväällä

11.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Nintendo on julkistanut uutta sisältöä Super Mario Odysseyhin, Pokkén Tournament DX:ään ja Mario + Rabbids: Kingdom Battleen

Super Mario Odysseyhin saadaan ilmaista lisäpelattavaa helmikuussa, kun peliin julkaistaan uusi päivitys. Päivityksen saapumisen jälkeen pelin maailmassa voi käydä juttelemassa Luigille ja pelata tämän järjestämää Balloon World -minipeliä. Ideana minipelissä on joko jahdata netin välityksellä muiden pelaajien kenttiin piilottamia ilmapalloja tai yrittää itse piilottaa niitä muilta pelaajilta.

Samalla mukaan sullotaan kolme uutta asukokonaisuutta.

Näytteen uudesta Mario-sisällöstä saa oheista Nintendo Direct -videota klikkaamalla.

Pokkénin osalta uutta sisältöä on odotettavissa kahdessa osassa julkaistavan Battle Packin muodossa. Ensin tammikuun 31. päivä Battle Pack tuo peliin uutena taistelijana Aegislashin sekä tukihirviöt Mega Rayquazan ja Mimikyun. Toinen osa Battle Packia julkaiistaan 23. maaliskuuta ja siihen kuuluvat osaksi pelattava Blastoise ja tukihirviöt Mew sekä Celebi.

Battle Pack kustantaa kokonaisuutena 15 euroa. Kaupan päälle sen ostajille heitetään uusia asusteita.

Mario + Rabbids -pelaajille tuodaan vuorostaan uutta pelattavaa syksyllä, kun Donkey Kong flengaa peliin pelattavaksi hahmoksi osana uutta tarinasisältöä. Pelin kolmas ja mahdollisesti viimeinen sisältöpaketti on osa sen noin 20 euron hintaista kausikorttia. 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Odysseyn lisäri kuvauksen perusteella aika yhdentekevä ja Rabbidsin lisäreitä voi harkita kunhan saa emopelin pelailtua joskus läpi. Tykkään ehkä jopa enemmän Rabbidsistä kuin Odysseysta mutta ehkä se johtuu siitä että Rabbidsiin ei ole vielä kyllästynyt.