Super Mario Galaxy ja The Legend of Zelda: Twilight Princess loikkaavat Androidille / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Super Mario Galaxy ja The Legend of Zelda: Twilight Princess loikkaavat Androidille

6.12.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Nintendo on paljastanut tuovansa Wii-klassikkopelejään Nvidia Shieldille.

Toistaiseksi pelien on vahvistettu ilmestyvn vain Kiinan markkinoille. Mukana ovat ainakin Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Twilight Princess, New Super Mario Bros. Wii sekä Punch Out!!. Pelit julkaistaan Android-pelitabletille remasteroituina versioina 1080p-resoluutiolla. Pelejä ei kannata odottaa ihan hetkeen länsimaisille Android-laitteille, sillä kyseessä on Nintendo, Nvidian ja kiinalaisen iQiyi-yhtiön pitkään työn alla olleesta sopimuksesta.

Nintendo-pelien saapumisen Nvidia Shieldille paljasti Aasian markkinoihin erikoistunut pelianalyytikko Daniel Ahmad. Ahmad twiittasi myös Nvidia Shieldin kiinalaisen trailerin, joka esittelee myös Nintendo-pelivalikoimaa:

Lähde: Twitter

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us

Otsikon luettuani ehdin jo innostua, harmi että itse uutinen paljastui tarkoittamaan vain Kiinan markkinoita.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nyt on kyllä harhaanjohtava otsikko. Toki Shieldin käyttis on Android mutta menepä ja lataapa "androidille" nuo samat pelit ilman että android on Shieldissä.

Se tässä on kuitenkin hyvää, että tämän kautta on entistä todennäköisempi että noita pelejä tulee myös Switchille. Tai sitten siellä on jokin sopimus, joka asettaa nuo Shield-yksinoikeuksiksi. Toisaalta se olisi aika epätodennäköistä kun on kyseessä Nintendo, joka ei paljoa lisenssejään muille laitteille jakele.