Suora E3 2018 -lähetys: PC Gaming Show -tapahtuma / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Suora E3 2018 -lähetys: PC Gaming Show -tapahtuma

12.06.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0

E3 2018: PC Gaming Show -tapahtuma

Tervetuloa seuraamaan suorana E3 2018:n PC Gaming Show -tapahtumaa. Show starttaa Suomen aikaa 12.6. kello 1:00 ja sitä voi seurata suorana ohesta.

Seuraavt live-lähetys:
04:00 Sonyn PlayStation-lehdistötilaisuus

Kaikki E3 2018 -aikataulut ja -linkit

Tapahtuma on päättynyt. Voit katsoa tapahtuman jälkitallenteen ohesta.

Watch Watch the PC Gaming Show live on June 11 @ 3 pm PT (6 pm ET / 11 pm BST / 8 am AEST) from PCGamer on www.twitch.tv

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.