Suomi mainittu, torilla tavataan - Remedy paraatipaikalla Xbox Onen julkistuksessa! / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Suomi mainittu, torilla tavataan - Remedy paraatipaikalla Xbox Onen julkistuksessa!

21.05.2013 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6

Espoolainen pelistudio Remedy oli vahvasti näkyvillä uuden Xbox One -konsolin, eli tuttavallisemmin yksboksin, julkistustilaisuudessa. Alan Wakesta ja Max Paynesta tuttu studio julkisti suuren yleisön edessä upouuden Quantum Break -pelinsä trailerin kera.

Trailerissa nähdään sekaisin näyteltyjä kohtauksia ja pelikuvaa, jossa tunnutaan leikittelevän ajalla ja hidastuksilla. Aikakikkailuun viittaa myös Remedyn historia Bullet Time -efektin keksijänä sekä pelin tunnuslause "Time is the fire in which we burn." 

Remedyn väki kuvaileekin Quantum Breakia hittitelevisiosarjojen ja mukaansatempaavan pelaamisen risteytykseksi. Julkistuksen jälkeen studiopomo Matias Myllyrinne kuvailee twitter-tilillään peliä kiistatta Suomen viihdeteollisuuden suurimmaksi hankkeeksi. Myös studion Sami Järvi intoutuu hehkuttamaan projektia, mutta valottaa myös hieman Alan Wake -sarjan tilannetta.

- Remedyn seuraava peli ei ole Alan Wake. Palaamme Wakeen ajan ollessa oikea. Tästä lisää huomenna. Quantum Break on studion kunnianhimoisin tuotos ikinä, Järvi twiittaa.

Quantum Breakista ei vielä haluttu paljastaa enempää. Oletettavasti pelistä nähdään ja kuullaan lisää muutaman viikon päästä E3-messuilla.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tässä Sami Järven viesti Alan Wakea odottaville:

http://community.remedygames.com/showthread.php?t=10125

Käyttäjän Suicide Bunny78 kuva
Suicide Bunny78

Tämä tuli itselle ihan puskista, mutta oli positiivinen yllätys. Ennemmin tämä kun uusi Alan Wake.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tänään tulikin ostettua ja pelailtua lopulta Alan Waken toinen lisäri ja samalla taas muistettua kuinka hyvin peli edelleen iskee. Ei välttämättä muuten kiinnostaisi QB tämänkään vertaa mutta kun on Remedy kyseessä, niin pakko ainakin seurata minkälaista peliä sieltä ollaan esille tuomassa. Eipä kohdalleni vielä huonoa Remedyä ole tullut ja jotain erikoista noissa peleissä aina on ollut (siis Max Paynessa & Wakessa).

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Tämä oli kyllä mukava yllätys vaikka halusin aluksi vain AW2:sta. Vähän tällaista Beyond + Heroes meininkiä, hyvältä vaikuttaa.

Käyttäjän ToveriJuri kuva
ToveriJuri

No PC, no funny. Mielenkiintoiselta kuulostaa, mutta tämäkään peli ei myy konsolia.

Käyttäjän Deadreaver kuva
Deadreaver

Hmm-h...Elikkä varmaankin samalla kaavalla mennään...Boksilla jonkin aikaa ja jollekkin pienemälle stuodiolle kunnia tehtä pc-porttaus?