Suomalaistekoa oleva Nine Parchments paljastui PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Suomalaistekoa oleva Nine Parchments paljastui PS4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle

15.08.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Trine-sarjan luoneen Frozenbyte-studion seuraavaksi peliksi on paljastanut konsoleille ja pc:lle matkaa tekevä Nine Parchments. Uusi nimike on ensimmäistä kertaa esillä tällä viikolla käynnistyvillä Saksan Gamescom-messuilla, mutta jo nyt siihen voi ottaa katsauksen julkistustrailerin muodossa.

Maksimissaan neljän pelaajan yhteistyönä pelattavissa oleva Nine Parchments näyttää ottaneen hieman oppia Paradoxin Magicka-sarjasta. Uutukaisessa tapahtumien keskiössä joukko velhokoulun kesken jättäneitä nuoria, jotka päätyvät kaatamaan satunnaisesti luotavia hirviöitä ja muita roguelike-tyylisiä vaaroja toinen toistaan vaarallisemmilla taioilla.

Tarkoituksena Frozenbytella olisi saada Nine Parchments ulos joskus ensi vuoden puolella. Konsoleiden osalta pelin pitäisi saapua tällä kertaa PlayStation 4:n lisäksi myös Xbox Onelle.

Lähde: Frozenbyte

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Rindfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragung kuva
Rindfleischetik...

Olisivat vaan tehneet jatkoa Trine 3:lle, jonka tarina jäi muutenkin kesken. Itseäni ei oikein sytytä mikään näistä uusista peleistä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Ei pahalla, mutta ensimmäisenä tuli mieleen tosiaan hyvin halpa magicka kopio, joten saavat pojat tehdä aika paljon PR hommia ettei jää kaikilta ostamatta tuon takia.

Nostoja