Sulkeutuva MOBA-peli Paragon laitetaan tosissaan lihoiksi – 12 miljoonan arvosta assetteja kehittäjien ilmaiskäyttöön / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Sulkeutuva MOBA-peli Paragon laitetaan tosissaan lihoiksi – 12 miljoonan arvosta assetteja kehittäjien ilmaiskäyttöön

19.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

MOBA-peli Paragon sulkeutuu lopullisesti 26. huhtikuuta, mutta sen henki on elämässä silti vielä osana Unreal-pelimoottoria. Kehittäjä Epic Games on ilmoittanut julkaisevansa pelimoottorin käyttäjille nimittäin 12 mlijoonan dollarin arvosta Paragonin hahmomalleja, -animaatioita, efektejä  ja muita objekteja ilman veloitusta.

Paragon-palasiin on mahdollista päästä käsiksi Unreal-pelimoottorin oman kauppapaikan kautta. Joukkoon Epic on ujuttanut myös kevyitä aputyökaluja esimerkiksi hahmojen animointiin ja omien ympäristöjen luomiseen.

Lisää pitäisi olla myös vielä tulossa kesän aikana.

Epic Games ilmoitti aikeistaan sulkea Paragonin aiemmin tammikuussa  Ilmoitus ei ollut erityisen yllättävä, sillä viikkoa aikaisemmin se oli kertonut ryhtyneensä siirtämään kehitysresurssejaan aina vain vahvemmin Fortniten tekoon. Sittemmin Fortnite onkin kasvanut yhä melkoisesti. Viimeisimpänä peli on lähtenyt valloittamaan mobiilialustoja.

Lähde: Epic Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Kirjaimellisesti lihoiksi? Kirjaimellisesti?

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Erikoista otsikointia. Kuvainnollistahan tuo on.

Erikoinen vetäisy, ihme etteivät alkaneet myymään näitä kehittäjille luuttilaatikoiden muodossa trendin mukaiesti. Vaikuttaa pelimoottoria käyttäviä tekijöitä hyödyttävältä päätökseltä.