Metal Gear kohtaa Armored Coren? Square Enix paljasti PS4- ja pc-peli Left Aliven / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Metal Gear kohtaa Armored Coren? Square Enix paljasti PS4- ja pc-peli Left Aliven

19.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Square Enix on paljastanut työstänsä uutta toiminnallista "selviytymisräiskintää" PlayStation 4:lle ja pc:lle. Peliä se kutsuu Left Aliveksi ja sen julkaisua on kaavailtu ensi vuodeksi.

Left Alivesta on jaettu vielä näin julkistuksen alla hyvin vähän tietoja, mutta ainakin sen kehitystiimin on vahvistettu koostuvan jo muutamista nimikkäistä henkilöistä. Pelin ohjaajaksi Square on vahvistanut Armored Core -sarjan tuottajana ansioituneen Toshifumi Nabeshiman ja taidepuolen edustajiksi Metal Gear Solid -taituri Yoji Shinkawan sekä anime-mechojen kanssa paljon töitä tehneen Takayuki Yanasen.

Turvallista lienee siis ainakin olettaa, että Left Alivessa piisaa isoja robotteja.

Pelin julkistustiiseri ei sekään kerro paljoa, vaan tyytyy vielä lähinnä tunnelmoimaan.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker

Kyllä, tämä kuulostaa hyvältä. Kunhan vain päästään not-Wanzereiden ohjaukseen niin kyllä ilo irti lähtee. Pidän kuitenkin toiveita yllä Armored Core 6:seenkin.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85
Lainaus käyttäjältä Cerker

Kyllä, tämä kuulostaa hyvältä. Kunhan vain päästään not-Wanzereiden ohjaukseen niin kyllä ilo irti lähtee. Pidän kuitenkin toiveita yllä Armored Core 6:seenkin.

Olenko väärässä. Että Armored Core on huonontunut osa -osalta.????

Käyttäjän Cerker kuva
Cerker
Lainaus käyttäjältä velor85

Lainaus käyttäjältä CerkerKyllä, tämä kuulostaa hyvältä. Kunhan vain päästään not-Wanzereiden ohjaukseen niin kyllä ilo irti lähtee. Pidän kuitenkin toiveita yllä Armored Core 6:seenkin. Olenko väärässä. Että Armored Core on huonontunut osa -osalta.????

Hyvin on subjektiivista tämä näkemys. Hyppy ensimmäisistä osista neloseen on kyllä yhtä suuri kuin Dark Soulsista kakkososaan, mutta itse olen nauttinut kaikista sarjan osista. Toivottavasti kutonen ei siltikään ole liian kovaa boostin runkkausta niinkuin oli 4/FA.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

No nyt!