Strategiaklassikko Star Control palaa ensi vuonna / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Strategiaklassikko Star Control palaa ensi vuonna

19.10.2016 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

Kehittäjä Stardock on vahvistanut strategiaklassikkosarja Star Controlin saavan jatkoa.

Star Controlin jatkosta saatiin vihiä jo yli kolme vuotta sitten, mutta tiedot uudesta osasta ovat tähän saakka olleet niukkoja. Nyt Stardock on kuitenkin paljastanut ensi vuonna ilmestyvän Star Control: Originsin, jonka kerrotaan olevan esiosa alkuperäiselle pelisarjalle. Star Control: Originsissa pelaajat pääsevät tutkimaan mittavaa galaksia ja vuorovaikuttamaan ihmiskunnalle vieraita alueita asuttavien avaruusolentojen kanssa.

Vuoden 2017 aikana ilmestyväksi kaavaillun Star Control: Origins on ennakkotilattavissa 35 Yhdysvaltain dollarin hintaan. Ennakkotilaajat pääsevät mukaan testaamaan Star Control: Originsin betaversioita. Sadan dollarin hintaisen Founders Lifetime Editionin ostajat taas saavat lisäksi käsiinsä kaikki pelin tulevat lisäsisältöpaketit ja laajennukset ilman erillistä maksua.

Lähde: Stardock

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Partamza kuva
Partamza

No nyt! Star control 2 oli yksi lempipeleistäni pc:llä silloin kauan sitten. Ja vielä konsolijulkaisukin tulossa.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Sormet ristiin ja peukku pyllyyn, toivotaan että musiikki tulee olemaan edes lähellä yhtä hyvää kuin kakkosessa. Ja rodut mielenkiintoisia. Ja keskustelut hauskoja. Hieman kyllä pelottaa, mutta onneksi voi aina palata Ur-Quan Mastersin pariin.