Star Wars Battlefront II:n uudella videolla syvennytään tarkemmin pelin yksinpeliin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Star Wars Battlefront II:n uudella videolla syvennytään tarkemmin pelin yksinpeliin

16.07.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
7

Viikonloppuna järjestetyssä D23 Expo Level Up! Games Presentation -tapahtumassa on julkaistu Star Wars Battlefront II:sta uusi kulissien taakse menevä video, joka keskittyy pelin yksinpelikampanjaan.

Imperiumin puolelle sijoittuva kampanja seuraa Janina Gavankarin esittämää Iden Versiota ja tämän Inferno-ryhmää, jonka jäsenistä videolla saadaan hieman enemmän tietoa. Näiden lisäksi nähdään itse näyttelijöitä työssään, kampanjan aikana vierailun kohteeksi päätyviä planeettoja, kuten Endor, Coruscant ja Vardos sekä muutamia yksinpelin kohokohtia.

Star Wars Battlefront II julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 17. marraskuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90

Dice/EA on taktikoinut hienosti tarinan päähenkilön naiseksi määrittelemättömällä ihonvärillä niin, että feminatsit tai sjw:it ei pahoita mieltään.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Minusta hän näyttää latinolta, mutta kun kerran SW:n maailmassa ei ole latinalaista Amerikkaa, niin pitää olla jonkin muun "rotuinen". ;)

Käyttäjän taistelujake kuva
taistelujake
Lainaus käyttäjältä Dremora90

Dice/EA on taktikoinut hienosti tarinan päähenkilön naiseksi määrittelemättömällä ihonvärillä niin, että feminatsit tai sjw:it ei pahoita mieltään.

Kun disni osti tämän niin alkoi tuntumaan että tästä sarjasta tuli pelkkä feministien miellytys sarja. Saisivat vielä siitä han solo leffasakin hanista transun niin hyvä tulisi ja vielä clooneista jotenkin väännettyä naisia niin sarja olisi virallisesti valmis.

Käyttäjän TOel kuva
TOel

Jotenkin arvasin että kommenteissa tällästä perus butthurt öyhötystä :D

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90
Lainaus käyttäjältä TOel

Jotenkin arvasin että kommenteissa tällästä perus butthurt öyhötystä :D

Jyn Erso, Rey ja Janina. Ei siinä mitään, molemmat kaksi (ensimmäistä) edellämainittua on loistavia ja mielenkiintoisia hahmoja, mutta Disneyn strategia houkutella naisia saagan ääreen on vähän turhan läpinäkyvää. Äskettäin Disneyn julkaisema lyhytanimaatiosarjakin keskittyy myös vain ja ainoastaan sarjan naispäähenkilöihin. Miksi? Itseäni kiinnostaisi hieman enemmän tietää mm. mitä Luke Skywalker, joka on kuitenkin sarjan ns. päähahmo, on touhunnut rotj ja tfa välisenä aikana. Mutta koska hän edustaa vastakkaista sukupuolta, Disney tuskin tarttuu tilaisuuteen kertoa tuota tarinaa. Näin ainakin nykyinen linjaus näyttäisi tekevän. Syrjintää?

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu

Itseäni ei tässä Disneyn Star Wars -touhussa häiritse oikeastaan muu kuin se, että Disneyn mielestä koko Star Wars tuntuu olevan yhtä kuin vanha trilogia ja sen aikakauden ympärillä pyörivä nostalgia. Onneksi elokuvat ovat sentään olleet sinänsä onnistuneita, vaikka TFA liikaa ANH:a kopioikin.

Nyt olisi Disneynkin kuitenkin hyvä muistaa, että Star Wars -franchise sisältää tarinoita ja hahmoja tuhansien vuosien ajoilta. Koska nähdään ensimmäinen elokuva esimerkiksi muinaisista sith lordeista? Tai uusia leffoja vanhan tasavallan aikakaudelta?

Käyttäjän Dremora90 kuva
Dremora90
Lainaus käyttäjältä Jamatsu

Koska nähdään ensimmäinen elokuva esimerkiksi muinaisista sith lordeista? Tai uusia leffoja vanhan tasavallan aikakaudelta?

Tuskin koskaan, koska Old Republic -aikaiset tapahtumat peleistä ovat ilmeisesti legends-kamaa nykyään eivätkä osa canonia. Toki Darth Bane tuli osaksi canonia clone wars sarjan mukana, mutta toisaalta taas Sithien kotiplaneetta korriban muutettiin morribaniksi, jota kuitenkin hyvin vahvasti esitellään Old Republic -peleissä nimellä korriban.