Ladataan

Uutinen: Star Wars Battlefront II:n uudella videolla syvennytään tarkemmin pelin yksinpeliin

16.07.2017
Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen

Viikonloppuna järjestetyssä D23 Expo Level Up! Games Presentation -tapahtumassa on julkaistu Star Wars Battlefront II:sta uusi kulissien taakse menevä video, joka keskittyy pelin yksinpelikampanjaan.

Imperiumin puolelle sijoittuva kampanja seuraa Janina Gavankarin esittämää Iden Versiota ja tämän Inferno-ryhmää, jonka jäsenistä videolla saadaan hieman enemmän tietoa. Näiden lisäksi nähdään itse näyttelijöitä työssään, kampanjan aikana vierailun kohteeksi päätyviä planeettoja, kuten Endor, Coruscant ja Vardos sekä muutamia yksinpelin kohokohtia.

Star Wars Battlefront II julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 17. marraskuuta.

7 kommenttia

16.07.2017 12:18
Dice/EA on taktikoinut hienosti tarinan päähenkilön naiseksi määrittelemättömällä ihonvärillä niin, että feminatsit tai sjw:it ei pahoita mieltään.
Picture of Dremora90
16.07.2017 13:09
Minusta hän näyttää latinolta, mutta kun kerran SW:n maailmassa ei ole latinalaista Amerikkaa, niin pitää olla jonkin muun "rotuinen". Wink
Picture of Sundance Kid
16.07.2017 18:22
Lainaus käyttäjältä Dremora90
Dice/EA on taktikoinut hienosti tarinan päähenkilön naiseksi määrittelemättömällä ihonvärillä niin, että feminatsit tai sjw:it ei pahoita mieltään.


Kun disni osti tämän niin alkoi tuntumaan että tästä sarjasta tuli pelkkä feministien miellytys sarja. Saisivat vielä siitä han solo leffasakin hanista transun niin hyvä tulisi ja vielä clooneista jotenkin väännettyä naisia niin sarja olisi virallisesti valmis.
Picture of taistelujake
16.07.2017 19:06
Jotenkin arvasin että kommenteissa tällästä perus butthurt öyhötystä Laughing out loud
Picture of TOel
17.07.2017 00:46
Lainaus käyttäjältä TOel
Jotenkin arvasin että kommenteissa tällästä perus butthurt öyhötystä Laughing out loud


Jyn Erso, Rey ja Janina. Ei siinä mitään, molemmat kaksi (ensimmäistä) edellämainittua on loistavia ja mielenkiintoisia hahmoja, mutta Disneyn strategia houkutella naisia saagan ääreen on vähän turhan läpinäkyvää. Äskettäin Disneyn julkaisema lyhytanimaatiosarjakin keskittyy myös vain ja ainoastaan sarjan naispäähenkilöihin. Miksi? Itseäni kiinnostaisi hieman enemmän tietää mm. mitä Luke Skywalker, joka on kuitenkin sarjan ns. päähahmo, on touhunnut rotj ja tfa välisenä aikana. Mutta koska hän edustaa vastakkaista sukupuolta, Disney tuskin tarttuu tilaisuuteen kertoa tuota tarinaa. Näin ainakin nykyinen linjaus näyttäisi tekevän. Syrjintää?
Picture of Dremora90
17.07.2017 09:57
Itseäni ei tässä Disneyn Star Wars -touhussa häiritse oikeastaan muu kuin se, että Disneyn mielestä koko Star Wars tuntuu olevan yhtä kuin vanha trilogia ja sen aikakauden ympärillä pyörivä nostalgia. Onneksi elokuvat ovat sentään olleet sinänsä onnistuneita, vaikka TFA liikaa ANH:a kopioikin.

Nyt olisi Disneynkin kuitenkin hyvä muistaa, että Star Wars -franchise sisältää tarinoita ja hahmoja tuhansien vuosien ajoilta. Koska nähdään ensimmäinen elokuva esimerkiksi muinaisista sith lordeista? Tai uusia leffoja vanhan tasavallan aikakaudelta?
Picture of Jamatsu
18.07.2017 13:58
Lainaus käyttäjältä Jamatsu
Koska nähdään ensimmäinen elokuva esimerkiksi muinaisista sith lordeista? Tai uusia leffoja vanhan tasavallan aikakaudelta?


Tuskin koskaan, koska Old Republic -aikaiset tapahtumat peleistä ovat ilmeisesti legends-kamaa nykyään eivätkä osa canonia. Toki Darth Bane tuli osaksi canonia clone wars sarjan mukana, mutta toisaalta taas Sithien kotiplaneetta korriban muutettiin morribaniksi, jota kuitenkin hyvin vahvasti esitellään Old Republic -peleissä nimellä korriban.
Picture of Dremora90