Star Wars Battlefront 2 oli E3:n voittaja YouTubessa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Star Wars Battlefront 2 oli E3:n voittaja YouTubessa

19.06.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2

EA DICEn Star Wars Battlefront 2 oli viime viikolla järjestettyjen E3-messujen suosituin peli, YouTube on paljastanut.

YouTuben katselutilastojen perusteella Star Wars Battlefront 2 oli E3:n seuratuin julkaisu yli 200 esillä olleen nimikkeen joukosta. Tilasto kattaa kaikki peliin liittyvät videot virallisesta pelikuvasta fanien reaktiovideoihin. Star Wars Battlefront 2:n traileri oli myös E3:n katsotuin traileri yli 7,9 miljoonalla katselukerrallaan.

E3:n suosituimpien pelien viisikkoon ylsivät YouTuben tilastoissa myös Ubisoftin Assassin's Creed Origins, EA:n FIFA 18, Activisionin Call of Duty: World War II sekä Sonyn God of War. Virallisten trailerien katselutilastoissa toisen sijan nappasi Nintendon Super Mario Odyssey 5,5 miljoonalla katselukerrallaan. Muutamaa päivää Star Wars Battlefront 2:ta myöhemmin esitelty Super Mario Odyssey onkin jo ehtinyt kivuta Battlefront 2:n ohi katselukerroissa. Kolmanneksi katsotuin oli Marvel's Spider-Man, joka oli esillä Sonyn lehdistötilaisuudessa.

Lähde: YouTube

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Omalle itselle ehdoton voittaja oli Beyond good & evil 2.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Voittaja? En tiennyt että pelimessut on kilpailu. Itse vain katselin mielenkiintoisia julkistuksia ja lisäilin ne kiinnostavimmat ylös listoille että muistaa seurailla ovatko vielä julkaisun aikaan oston arvoisia.