Spotify keskittyy yhteistyöhön Sonyn kanssa – suoratoistopalvelu ei ole saapumassa Xbox Onelle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Spotify keskittyy yhteistyöhön Sonyn kanssa – suoratoistopalvelu ei ole saapumassa Xbox Onelle

20.07.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
5
Spotify

Xbox One on saamassa seuraavassa käyttöjärjestelmäpäivityksessään tuen pelien taustalla soitettavalle musiikille. Sangen suosittu Spotify-suoratoistopalvelu ei ole pelaajien toiveista huolimatta tekemässä tuloaan Microsoftin konsolille.

Spotify solmi maaliskuussa 2015 sopimuksen Sonyn kanssa, joka toikin musiikin suoratoistomahdollisuuden pian PlayStation 4:lle. Yhteystyökuvioiden laajuutta ei ole paljastettu, mutta Spotifyn saapuminen muille alustoille lienee myös yhtiön asiakaspalvelun Twitter-viestien perusteella hyvin pitkälti poissuljettu ajatus.

Microsoftin taustamusiikkikuvioita ei ole myöskään toistaiseksi selvitetty sen tarkemmin. Vaihtoehtona lienee musiikin toistaminen erilaisilta ulkoisilta tallennusvälineiltä tai muista mahdollisista suoratoistopalveluista. Myös Microsoftin oman Groove-musiikkipalvelun rooli on toistaiseksi hämärän peitossa.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Osaa se Sonykin nämä "ostettiin asia X kilpailijan nenän alta"-temput vaikka monet tuntuvat vain MS:ia temppuilun suhteen kritisoivan. Molemmat kuitenkin loppujen lopuksi yrityksiä, joiden on tarkoitus tehdä voittoa. Vaikka sitten tällaisilla kilpailijan kampittamisilla.

Käyttäjän Suora kuva
Suora

"Spotify Cares"... Juu ei tuolla royalty-mallilla kyllä artisteista ainakaan välitä tippaakaan. Korjaisivat sen nyt ensimmäiseksi niin voisi alkaa musiikkipuolellakin pelialan tapainen "indie-renesanssi".

Käyttäjän Kukko kuva
Kukko

Nooh, saas nähä. MS vois laittaa Spotifylle kapuloita rattaisiin kieltämällä sen käytön PC:llä halutessaan.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Kukko

Nooh, saas nähä. MS vois laittaa Spotifylle kapuloita rattaisiin kieltämällä sen käytön PC:llä halutessaan.

Millä perusteella? Windows on avoin järjestelmä ja vähemmän käytettyjen järjestelmien säännöstelyyn Microsoftilla on vielä vähemmän asiaa. Omaan nilkkaan vain ampuisivat tuollaisten virittelyiden kanssa, kuitenkin varmaan haluavat kaikin keinoin pitää Windowsin ihmisten tietokoneissa ja kuten sanoin, niin ei Microsoft päätä mitä ihmiset tietokoneelleen asentelee ja käyttää. Sony vois julkaista PlayStation Storen Windowsille ja myydä pc:llä ajettavia PS-pelejä halutessaan.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Eipä tieltä mitään pois. Käytän mieluummin groove music koska voin laittaa omat musiikit ondrivee ja kuunnella sieltä. . Ja Spotify jos käyttää niin käytän pc koska parempi äänenlaatu