Splatoon 2:n yksinpelitila paljastettiin uudella trailerilla / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Splatoon 2:n yksinpelitila paljastettiin uudella trailerilla

18.05.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
4

Nintendo on julkaissut tulevasta Splatoon 2 -jatkosta uuden trailerin, joka esittelee pelin tulevaa yksinpelitilaa.

Hero Mode -niminen yksinpelitila näyttäisi vievän trailerin perusteella pelaajat läpi erinäisten tasojen, pulmien, haasteiden ja vastustajien hahmojen värjätessä tuttuun tapaan maailmaa oman värisekseen. Juonen keskiössä näyttäisi myös olevan Squid Sisters -duon toinen osapuoli, Marie.

Splatoon 2 julkaistaan Nintendo Switchille 21. heinäkuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän R.Gamer kuva
R.Gamer

Vuoden peli itselle. Ja julkaistaankin sopivasti juuri omana syntymäpäivänä. Hype hype hype....

Käyttäjän Wilbur kuva
Wilbur

Aika hyvä kesä. ARMS ja Splatoon 2. Huippu pelattavaa Switchille kaikille niille jotka uskaltavat pelata näitä värikkään lapsellisia pelejä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus käyttäjältä Wilbur

Aika hyvä kesä. ARMS ja Splatoon 2. Huippu pelattavaa Switchille kaikille niille jotka uskaltavat pelata näitä värikkään lapsellisia pelejä.

Itse pelaan hyvinkin laidasta laitaan erilaisia pelejä ja pidän värikkäistäkin peleistä mutta ei se värikkyyskään pelkästään riitä. Itselle ei näistä iske kumpikaan koska keskittyvät niin paljon moninpeliin. Samasta syystä en pelaa Overwatchia tai vaikkapa Battlefrontia. Hauskoilta peleiltä nämä muuten kyllä vaikuttavat.

Käyttäjän Majur1 kuva
Majur1
Lainaus käyttäjältä zappah

Lainaus käyttäjältä WilburAika hyvä kesä. ARMS ja Splatoon 2. Huippu pelattavaa Switchille kaikille niille jotka uskaltavat pelata näitä värikkään lapsellisia pelejä.Itse pelaan hyvinkin laidasta laitaan erilaisia pelejä ja pidän värikkäistäkin peleistä mutta ei se värikkyyskään pelkästään riitä. Itselle ei näistä iske kumpikaan koska keskittyvät niin paljon moninpeliin. Samasta syystä en pelaa Overwatchia tai vaikkapa Battlefrontia. Hauskoilta peleiltä nämä muuten kyllä vaikuttavat.

Itseasiassa Splatoonissa oli yllättävänkin nautittava yksinpeli ja se oli ihan hyvän mittainenkin. Sinänsä ehkä mainokset rummuttavat Splatoonia moninpeli edellä, mutta toisin kuin Overwatchissa ja Battlefrontissa tässä se yksinpeli on oikeasti olemassa.

Tykkäsin Splatoonin moninpelistäkin ja kyllä sitä jokunen kymmenen tuntia tuli pelattua. Tosin, ei se ihan DICEn räiskintäpelien tasolle päässyt. Kuten sanoin, niin tykkäsin pelistä, mutta en tiedä oikein oliko se tarpeeksi hauska ja osuva omaan makuun siltikään. Pienellä varauksella katselen mitä Splatoon 2 tuo tullessaan. Todennäköisesti mä tulen kyllä sen hommaamaan jossain välissä, mutta eihän tämä nyt ihan muiden Nintendo pelien (kuten Zelda, Mario ja Mario Kart) tasolle pääse hypen määrässä.