Sonyn lähes 20-vuotias golfpelisarja palaa PlayStation 4:llä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Sonyn lähes 20-vuotias golfpelisarja palaa PlayStation 4:llä

10.12.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Aina 90-luvun lopulle asti juurillaan yltävä golfpelisarja Everybody's Golf on saamassa jatkoa vielä Euroopassa. Tällä kertaa New Everybody's Golfiksi täkäläisillä markkinoilla ristitty sarjan uusin osa on kehitteillä tietysti PlayStation 4:lle, jolla se on edeltäjiensä tapaan tarjoamassa hyvin arcade-henkistä viheriötoimintaa.

Aiemmista pelisarjan osista poiketen uusi Everybody's Golf panostaa nyt astetta vapaaluontoisempaan ja sosiaalisempaan pelattavuuteen. Ensinnäkin yksi pelin pääpainoista ei ole enää kyvyiltään erilaisten pelihahmojen avaaminen, vaan tällä kertaa pelaajat luovat oman kehitettävissä olevan golfarinsa, jolla eri reikiä olisi tarkoitus lähteä kiertelemään. Golfaamisen yhteydessä pelimaailmaa viheriöineen on nyt myös mahdollista tutkia vapaasti niin sekä kävellen että myös golfkärryllä huristellen, mitä tehdessään pelaajat voivat törmätä muihin New Everybody's Golfin pelaajiin ja osallistua myös golfin ulkopuolisiin aktiviteetteihin.

Sony ei ole vielä antanut tarkkaa Eurooppaa koskevaa julkaisupäivää New Everybody's Golfille. Pelin vahvistumisesta vanhalle mantereella on ollut viimein kuitenkin hyvä kuulla, sillä Japaniin peli vahvistettiin jo reilu vuosi sitten. Idässä pelin julkaisun on odotettu tapahtuvan ensi vuonna.

Lähde: PlayStation Blog, Siliconera

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Kuulostaa hauskalta!

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Hienoa että peliin on lisätty uusia ominaisuuksia. Näytti siltä että tämän pelin kanssa voisi aika kulua.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

100ft Robot Golf vai mikä se oli taitaa olla lähimpänä golfia mitä minä tulen pelaamaan. Tosin nuorempana tuli Amigalla pelattua paljon Sensible Golfia, mutta kuitenkin hyvin vähän verrattuna Sensible Socceriin.