Uutinen: Sonyn lähes 20-vuotias golfpelisarja palaa PlayStation 4:llä

10.12.2015
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Aina 90-luvun lopulle asti juurillaan yltävä golfpelisarja Everybody's Golf on saamassa jatkoa vielä Euroopassa. Tällä kertaa New Everybody's Golfiksi täkäläisillä markkinoilla ristitty sarjan uusin osa on kehitteillä tietysti PlayStation 4:lle, jolla se on edeltäjiensä tapaan tarjoamassa hyvin arcade-henkistä viheriötoimintaa.

Aiemmista pelisarjan osista poiketen uusi Everybody's Golf panostaa nyt astetta vapaaluontoisempaan ja sosiaalisempaan pelattavuuteen. Ensinnäkin yksi pelin pääpainoista ei ole enää kyvyiltään erilaisten pelihahmojen avaaminen, vaan tällä kertaa pelaajat luovat oman kehitettävissä olevan golfarinsa, jolla eri reikiä olisi tarkoitus lähteä kiertelemään. Golfaamisen yhteydessä pelimaailmaa viheriöineen on nyt myös mahdollista tutkia vapaasti niin sekä kävellen että myös golfkärryllä huristellen, mitä tehdessään pelaajat voivat törmätä muihin New Everybody's Golfin pelaajiin ja osallistua myös golfin ulkopuolisiin aktiviteetteihin.

Sony ei ole vielä antanut tarkkaa Eurooppaa koskevaa julkaisupäivää New Everybody's Golfille. Pelin vahvistumisesta vanhalle mantereella on ollut viimein kuitenkin hyvä kuulla, sillä Japaniin peli vahvistettiin jo reilu vuosi sitten. Idässä pelin julkaisun on odotettu tapahtuvan ensi vuonna.

Lähde: PlayStation Blog, Siliconera

3 kommenttia

10.12.2015 10:36
Kuulostaa hauskalta!
Picture of onnistunyt
10.12.2015 10:49
Hienoa että peliin on lisätty uusia ominaisuuksia. Näytti siltä että tämän pelin kanssa voisi aika kulua.
Picture of antti_1986
10.12.2015 14:47
100ft Robot Golf vai mikä se oli taitaa olla lähimpänä golfia mitä minä tulen pelaamaan. Tosin nuorempana tuli Amigalla pelattua paljon Sensible Golfia, mutta kuitenkin hyvin vähän verrattuna Sensible Socceriin.
Picture of snaketus