Sony toi LittleBigPlanet Kartingin päivänvaloon - traileri ja kuvia nähtävillä

22.03.2012 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
15

Sony on viimein valmis puhumaan LittleBigPlanet Karting -ajopelistään. Peli saapuu PlayStation 3:lle tänä vuonna ja sen kehityksestä vastaa Media Moleculelta apua saava United Front Games. Studio tunnetaan erityisesti Modnation Racers -sarjastaan.

Pelinä LittleBigPlanet Karting pyrkii tavoittelemaan kaikenikäisiä ihmisiä aina satunnaispelaajista kivenkoviin peliharrastajiin. Luvassa onkin paljon nopeatempoista pelattavaa, jossa pitäisi riittää vaihtelua.

Perinteiseen tapaan Säkkipojan tuleva peli tarjoaa mahdollisuuden muun muassa peruskaahailuun sekä taisteluihin, joita voi harrastaa myös netissä. Oman mausteensa LittleBigPlanet Kartingiin tuovat kuitenkin sarjalle ominaiset luomistyökalut.

Luomistyötä pääsee harjoittamaan pelin tarjoamissa 3D-ympäristöissä eikä rakentelu jää vain perinteiseen näpertelyyn. Muun muassa pelinsisäisiä sääntöjä voi muokata uuteen uskoon ja luoda näin omia pelimuotoja ja haasteita.

Ohessa pelin julkistustraileri.

Linkki videoon

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän KreisaPlayer kuva
KreisaPlayer

joo o , tulispa PS Vitallekkin ...

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

fix: Sony toi LittleBigPlanet Kartingin päivänvaloon

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Trailerin perusteella jää kyllä myymälään. Veikeän näköinenhän tuo on, mutta LBP on kakkosen jälkeen jäänyt aika pahasti unholaan. Kakkosessahan oli jonkinmoista kart-ajelua, mutta ehkä tälle on tilausta. Vaan mitäpä Sony nyt Modnation Racerilla tekee, kun LPB siirtyy samalle reviirille. Mario Karttia olisi nastaa päästä pelaamaan, mutta näkemäni perusteellä tämä ei kyllä tule yltämään sille tasolle. Myös nuo materiaalit ja pelin käyttöliittymä näyttivät vähän liian samalta mitä jo kahdessa sarjan pelissä ollut.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Modnation Racers oli niin hirveää kuraa, että sen kehittänyt studio saisi kyllä sulkea ovensa. Saa nähdä mitä tästä tulee, tuskin tulee olemaan Mario Kartin veroinen.

Käyttäjän Hoenir kuva
Hoenir

Jos tässä pelissä on samanlainen boostisysteemi kuin Crash Team Racingissä peli on pakko-ostos!!!!

Käyttäjän Andzerx kuva
Andzerx

Pelin saisi julkaista PS-Storessa halpana ladattavana pelinä. Ei tuo jaksa kiinosta minua tarpeeksi näin isonluokan julkaisuna.

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus käyttäjältä Muksu

Modnation Racers oli niin hirveää kuraa, että sen kehittänyt studio saisi kyllä sulkea ovensa.

Nihkeät ovat fiilikset täälläkin kehittäjän takia, mutta en kylläkään sanoisi Modnationia ihan kuraksi. Ideaa ja jonkinlaista yritystä oli, mutta lopputulos oli tappotylsä.

Käyttäjän Sundance_Kid kuva
Sundance_Kid

Jotenkin ei tule yllätyksenä että tämäkin väännetään karttiksi...ei silti, peli näytti trailerin perusteella "ihan ookoolta". Tuskinpa hommattua kuitenkaan tulee ellei nyt muija pakota.

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Tämä on se peli jonka Modnation Racersin olisi pitänyt olla.

Käyttäjän Alluxus kuva
Alluxus

Itse ainakin jaksan tästä innostua. Näytti mielestäni paljon siistimmältä kuin ModNation Racers ja varsinkin LBP:n askartelun mieleen tuova tyyli sopii trailerin perusteella hyvin myös kart maisemiin. Ja jos editori on vähänkään samanlainen kuin sarjan aikaisemmissa peleissä, ei sen opetteluunkaan mene paljoa aikaa.