Sony paljasti uudet viralliset miniohjaimet PS4:lle / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Sony paljasti uudet viralliset miniohjaimet PS4:lle

13.10.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
30

Sony on paljastanut uudet miniohjaimet PS4-konsolille.

Konsolin viralliseen laitevalikoimaan liittyviä miniohjaimia saadaan kaikkiaan kolme erilaista mallia. Lisälaitevalmistajien Nacon, HORI ja @Play valmistamat ohjaimet sisältävät tutut peruspainikkeet ja toiminnot uuteen ulkomuotoon sovitettuina. Johdolliset miniohjainmallit soveltuvat Sonyn mukaan esimerkiksi perheen pienempien tai erilaista ohjaintuntumaa hakevien aikuisten käsiin.

Uudet ohjainmallit saapuvat markkinoille loppuvuoden aikana useammissa värivaihtoehdoissa. Ohjainten hinnoittelua ei toistaiseksi ole vahvistettu.

Lähde: PS Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Ainakin noissa näyttäisi olevan Share ja Options nappi paremmin sijoiteltu kuin DualShock 4:ssa.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85
Lainaus käyttäjältä Boblick

Ainakin noissa näyttäisi olevan Share ja Options nappi paremmin sijoiteltu kuin DualShock 4:ssa.

Miksi tästä Mini ilmiöstä on tullut niin iso juttu.Kyllä pelejä pitäisi pelata Mini telkkarilla !!!

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Eli voi tehdä paluuta takaisin dualshock 3:n lelumaisuutta kohtiko? Joo, lapsille ja mini-käsille varmaan hyvä. Itselläni näkisin olevan normaalikokoiset aikuisen kädet ja DS4 on todella hyvä ohjain. DS3 taas ihan lelu moneltakin osaa. Ei sillä etten olisi tästä(kin) jo jauhanut monet kerrat.

Silläkin uhalla että menee konsolisodaksi: kyllä silti tuo vasta avaamani Onen recon tech ohjain peittoaa helposti dualshock 4:n ja minä sentään pelaan yli 90% ajasta PS4:lla. Sodan välttämiseksi kuitenkin se pakollinen huomautus: tämä on minun mielipiteeni asiasta. Jos joku oikeasti tykkää vaikka mielestäni susipaskasta ja natisevasta dualshock 3:sta, niin siitä vain.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Noita punaisia pari kappaletta jesarilla kiinni Vitaan, niin siinähän meillä on Playstation Switch! :D

Käyttäjän TelaKeiju kuva
TelaKeiju

Minkäköhän tutkimuksen mukaan näille on ollut kysyntää? Tutus kyllä että tän kans sony menee pahasti metsään. Ds4 on ihan ok ohjain selkeesti paras ds millä itse oon pelannu joten siihen ei ehkä kannattais tehdä muutoksia. Ei toki täydellinen ja edelleen ne peukalot tönii toisiaan on turhan kevyt ja tosiaan hiukan isompikin saisi olla. EI siis pienempi!

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Helevetin rumia ohjaimia. Ymmärrettävää kyllä, että on tehty jonku japanialaisen henkisoturin, käden koon mukaan. Saa kääpiötkin enempi iloa, tuosta verkkopainosta.:D

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Vissiin meni ohi et lapsille ja ihmisille jotka haluaa erilaista ohjain tuntumaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Miten olisi näppäimistö ja hiiri tuki konsoleille? Sillain, että se toimii joka pelissä kuten se toimisi pc:llä. DS4 on tarpeeksi hyvä sitten niihin peleihin mitkä on parempia ohjaimella. Mutta kun varmaan 90% nykypeleistä AAA tasolla tarvitsee tähdätä, niin olisi kiva saada jotain parempaa sitä varten kuin hidas ja epätarkka analogitatti.

Motion kontrollien vihaajana sekin on tarkoitukseen parempi kuin analogitatti. Kuvittele jos oikeastikin joutuisit tähtäämään aseella liikuttaen jotain joikkaria sen sijaan, että liikuttaisit sitä asetta käsilläs, jep et osuisi mihinkään.

Niin hyvä peli kun esim. Horizon Zero Dawnkin on, niin en pysty nauttimaan siitä paskojen kontrollien takia joka yhdistettynä 30 fps ruudunpäivitykseen ja erittäin suppeaan field of viewiin saa minut jopa ihan kirjaimellisesti voimaan pahoin.

Mutta hei lisää lisensoituja halpispaskaohjaimia jotka yleensä on vielä ylihintaisia! Olisivat edes Sonyn itsensä tekemiä.

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus käyttäjältä snaketus

Mutta kun varmaan 90% nykypeleistä AAA tasolla tarvitsee tähdätä, niin olisi kiva saada jotain parempaa sitä varten kuin hidas ja epätarkka analogitatti.

Tai mitä jos vaikka opettelisit pelaamaan? PS4-ohjaimella pärjää aivan hyvin hiiri+näppis -kombollakin pelaavia vastaan. Git gud.

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Kyllähän ton hiiren ja näppiksen saa molemmille konsoleille kun hommaa vain adapterin. Se on sitten eri asia kannattaako riskeerata sillä adapterilla konsolin turvallisuutta.