Sonic the Hedgehogin retropaluu viivästyy pc:llä – tässä kuitenkin jo tyylikäs avausanimaatio / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Sonic the Hedgehogin retropaluu viivästyy pc:llä – tässä kuitenkin jo tyylikäs avausanimaatio

11.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Sega on päätynyt lykkäämään Sonic Manian julkaisua pc:llä. Konsoleille peli on edelleen tulossa 15. elokuuta, mutta Steamiin sitä joudutaan odottamaan nyt elokuun 29. päivään asti.

Lykkäyksestä kerrottiin Segan perjantaisessa verkkolähetyksessä, jossa sen syyksi annettiin pc-version kaipaama lisäoptimointi. Hyvityksenä tapauksesta Sega on luvannut, että pelin pc-ennakkotilaajat saavat ilmaiseksi Steam-version ensimmäisestä Sonic the Hedgehogista. Sonic Manian erikoisversion tilanneet pc-pelaajat pääsevät myös jo ensi viikolla käsiksi sen tarjoamiin lisäherkkuihin.

Sonic Manian odottelua helpottaakseen Sega on tarjoillut tällä viikolla pari uutta videota pelistä. Niistä uusin esittelee pelin avausanimaatiota, jonka taustalla soiva Hyper Potions -yhtyeen kappale on sekin tuotu samalla kokonaisuudessaan YouTube-yleisön kuunneltavaksi. Toinen video vuorostaan esittelee pelin kilpailullista moninpeliä.

Lähde: Sega (YouTube)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.