Simuklassikko Theme Hospital saa henkisen seuraajan – tältä näyttää Project Hospital / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Simuklassikko Theme Hospital saa henkisen seuraajan – tältä näyttää Project Hospital

16.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Bullfrogin juuri 20 vuoden ikään yltänyt klassikkopeli Theme Hospital on saamassa henkisen seuraajan. Tuore tsekkiläinen pelitalo Oxymoron Games on paljastanut tällä viikolla pc:lle Project Hospitalin, joka ei yritä peitellä sitten yhtään, mistä sen ideat ovat peräisin.

Project Hospital pyrkii tarjoamaan monipuolisen sukelluksen sairaalahallinnoinnin maailmaan. Luvassa on niin oman sairaalan rakentamista, sen työväen managerointia kuin myös sairausten diagnosointia sekä hoitamista. Pelin julkistustrailerissa käydään jo pikaisesti läpi kutakin eri osa-aluetta.

Saataville Project Hospitalia on luvattu ensi vuodeksi. Ennen Oxymoron Gamesin perustamista pelin kehityspoppoo on ollut tekemässä Mafia II:n, Quantum Breakin, Top Spin 4:n ja Euro Truck Simulatorin kaltaisia pelejä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ohoh, näyttää hyvältä tai siis ei kirjaimellisesti näytä hyvältä. Itseasiassa vihaan tuota mobiilipelilookkia, mutta jos simulaatio on hyvä, niin menköön. Toivottavasti lisäävät UI:n skaalaustoiminnon, aika pikkusta teksti omaan makuun. Ehdottomasti kehuja varsinaisesta pc-käyttöliittymästä, mutta kyllä se nyt silti helposti luettava pitää olla. Tätä jään odottelemaan.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Paras ääni Theme Hospitalissa oli, kun sai antaa porukalle kenkää. Eli juurikin se ääni mikä siitä "sack" napin painalluksesta aiheutui. Yleensä arpaonni suosi törkeää palkankorotusta kinuavaa patalaiskaa talkkaria.

Käyttäjän mur72 kuva
mur72

Ehdin otsikon nähdessäni hetken pelätä Dungeon Keeperin mobiiliversion kaltaista rahastusta.