Uutinen: Shenmue III sai julkaisijan tuekseen – odotusta ainakin vuosi jäljellä

17.08.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Deep Silver on ryhtynyt julkaisijaksi Ys Netin kehittämälle Shenmue III:lle. Diilin myötä monien vuosia odottaman seikkailupelin olisi tarkoitus saapua Deep Silverin tuella PlayStation 4:lle ja pc:lle sekä fyysisessä että digitaalisessa paketissa.

Nykyisen kehitysaikataulun mukaan Shenmue III:a voitaisiin odottaa ulos vuoden 2018 toisella puoliskolla. Nähtäväksi toki jää, miten suunnitelma pitää. Alunperin peliä kaavailtiin ulos tälle vuodelle.

Shenmue on yksi niitä harvoja pelisarjoja, joilla on historiallista arvoa ja jotka jatkavat edelleen pelaajian intohimon sytyttämistä. Olemme iloisia tämän julkaisukumppanuuden solmimisesta ja odotamme innolla voidessamme hyödyntää globaalia julkaisuverkoastoamme maksikoidaksemme tämän kovasti odotun pelin potentiaalin, Deep Silverin toimitusjohtaja tohtori Klemens Kundratitz kertoo.

Shenmue III julkistettiin kaksi vuotta sitten E3-messujen yhteydessä Kickstarter-projektina, joka sittemmin päätyi keräämään reilun kuuden miljoonan dollarin rahoituksen. Toistaiseksi pelistä ei ole nähty kunnollista pelikuvaa.

Lähde: Deep Silver

3 kommenttia

17.08.2017 22:40
Ai nyt tästä sitten on tulossa kuitenkin fyysinen versio ihan kauppoihinkin? Itse tuli tuettua tätä kickstarterissa juuri sen takia että saa fyysisen version, kun silloin oli puhetta että ainoastaan tietyllä rahasummalla peliä tukevat saavat fyysisen pelin. Eipä sillä väliä, mutta monesti on tätä tapahtunut että pitäisi olla pelkästään digitaalinen peli ja sitten sieltä myöhemmin tupsahtaakin fyysinen versio.
Picture of hell_patrol
18.08.2017 11:38
Tulee vielä myöhästelemään.
Picture of Teräskäsine
18.08.2017 13:14
Hieno homma, että fyysinen versio saadaan ihan normaaliin jälleenmyyntiin. Kyllä tätä pienoisin varauksin odotan jopa innolla.
Picture of Corso