Uutinen: Sea of Thievesin uusin traileri keskittyy resurssien tärkeyteen

21.04.2017
Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen

Rare on julkaissut trailerin avoimen maailman seikkailupelistään Sea of Thieves, jonka resurssipolitiikka pääsee uuden videon aiheeksi.

Videolla nähdään pelikuvan lisäksi tarkempi syynäys pelin resursseihin, joita on pelaajille jaossa vain rajallinen määrä. Tämän vuoksi oman laivan korjaus ja kehitys on jatkuvaa nuorallatanssia, kuten kehittäjät Mike Chapman ja Shelley Preston videolla mainitsevat.

Sea of Thieves julkaistaan Xbox Onelle ja pc:lle. Pelille ei ole annettu vielä tarkkaa julkaisupäivää.

5 kommenttia

21.04.2017 14:52
Typerän näköistä kun juoksee tuohon varmasti vedestä liukkaalle lankulle ja pysähtyy kuin seinään. Siitä huolimatta tämä kiinnostaa hurjasti.
Picture of Erik H.
21.04.2017 15:59
Kutsu tuli alphaan mutta en ehtinyt silloin pelaamaan. Nytkin on vähän sama juttu huomisen session suhteen mutta pitää yrittää ehtiä edes vähän ottaa testiä alle. Kiinnostaa kovasti kyllä.
Picture of zappah
21.04.2017 17:07
Peli on saanut täällä paljon huomiota, mutta useat videot nähtyäni vielä hieman epäselvää, että miksi.
Picture of edqe
21.04.2017 21:15
Lainaus käyttäjältä edqe
Peli on saanut täällä paljon huomiota, mutta useat videot nähtyäni vielä hieman epäselvää, että miksi.


Varmaankin kun tämän tapainen piratismi-peli puuttuu markkinoilta. Tiimipohjaista merirosvoilua, kuulostaa omassa korvassa jo varsin hauskalta. Sekä minulta propsit ulkoasusta, mukavan piirrettymäinen ja värikäs. Ei ole liian vakavan oloinen Smile toivottavasti tulisi myös ps4lle, tietsikka puuttuu edelleen taloudesta Laughing out loud peukut pystyyn, että on toimiva konsepti pelissä
Picture of Bloodborne
22.04.2017 03:25
Lainaus käyttäjältä Bloodborne
Lainaus käyttäjältä edqePeli on saanut täällä paljon huomiota, mutta useat videot nähtyäni vielä hieman epäselvää, että miksi.

Varmaankin kun tämän tapainen piratismi-peli puuttuu markkinoilta. Tiimipohjaista merirosvoilua, kuulostaa omassa korvassa jo varsin hauskalta. Sekä minulta propsit ulkoasusta, mukavan piirrettymäinen ja värikäs. Ei ole liian vakavan oloinen toivottavasti tulisi myös ps4lle, tietsikka puuttuu edelleen taloudesta peukut pystyyn, että on toimiva konsepti pelissä


Blackwake on piraattipeli tiimin kanssa Tongue
Picture of Heppulinen