Sea of Thievesin uusin traileri keskittyy resurssien tärkeyteen / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Sea of Thievesin uusin traileri keskittyy resurssien tärkeyteen

21.04.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
5

Rare on julkaissut trailerin avoimen maailman seikkailupelistään Sea of Thieves, jonka resurssipolitiikka pääsee uuden videon aiheeksi.

Videolla nähdään pelikuvan lisäksi tarkempi syynäys pelin resursseihin, joita on pelaajille jaossa vain rajallinen määrä. Tämän vuoksi oman laivan korjaus ja kehitys on jatkuvaa nuorallatanssia, kuten kehittäjät Mike Chapman ja Shelley Preston videolla mainitsevat.

Sea of Thieves julkaistaan Xbox Onelle ja pc:lle. Pelille ei ole annettu vielä tarkkaa julkaisupäivää.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Typerän näköistä kun juoksee tuohon varmasti vedestä liukkaalle lankulle ja pysähtyy kuin seinään. Siitä huolimatta tämä kiinnostaa hurjasti.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Kutsu tuli alphaan mutta en ehtinyt silloin pelaamaan. Nytkin on vähän sama juttu huomisen session suhteen mutta pitää yrittää ehtiä edes vähän ottaa testiä alle. Kiinnostaa kovasti kyllä.

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Peli on saanut täällä paljon huomiota, mutta useat videot nähtyäni vielä hieman epäselvää, että miksi.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus käyttäjältä edqe

Peli on saanut täällä paljon huomiota, mutta useat videot nähtyäni vielä hieman epäselvää, että miksi.

Varmaankin kun tämän tapainen piratismi-peli puuttuu markkinoilta. Tiimipohjaista merirosvoilua, kuulostaa omassa korvassa jo varsin hauskalta. Sekä minulta propsit ulkoasusta, mukavan piirrettymäinen ja värikäs. Ei ole liian vakavan oloinen :) toivottavasti tulisi myös ps4lle, tietsikka puuttuu edelleen taloudesta :D peukut pystyyn, että on toimiva konsepti pelissä

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen
Lainaus käyttäjältä Bloodborne

Lainaus käyttäjältä edqePeli on saanut täällä paljon huomiota, mutta useat videot nähtyäni vielä hieman epäselvää, että miksi.

Varmaankin kun tämän tapainen piratismi-peli puuttuu markkinoilta. Tiimipohjaista merirosvoilua, kuulostaa omassa korvassa jo varsin hauskalta. Sekä minulta propsit ulkoasusta, mukavan piirrettymäinen ja värikäs. Ei ole liian vakavan oloinen toivottavasti tulisi myös ps4lle, tietsikka puuttuu edelleen taloudesta peukut pystyyn, että on toimiva konsepti pelissä

Blackwake on piraattipeli tiimin kanssa :p