Se pervompi räiskintäpeli Gal*Gun saa jatko-osan lännessä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Se pervompi räiskintäpeli Gal*Gun saa jatko-osan lännessä

24.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Ihastuksesta hullaantuneita koulutyttöjä pursunnut Gal*Gun on palaamassa länteen. Brittijulkaisija PQube on vahvistanut, että se on tuomassa ensi vuoden keväällä Eurooppaan Switchille sekä PlayStation 4:lle kehitetyn Gal*Gun 2:n.

Jatko-osa ei varsinaisesti näytä innovoivan mitään sarjan ensimmäiseen osaan nähden, vaan tulossa on taas kerran hieman valopistoolihenkinen räiskintäpeli. Ideanahan pelissä on ampua vastaantulevia ihastuksen sokaisemia tyttösiä feromoneilla, jotta nämä saataisiin tyynnytettyä, Uutena kikkana tarjolla on tällä kertaa mahdollisuus toki myös imeä näiltä vaatteet päältä, koska miksipäs ei.

Periaatteessa kaikkea tätä toimintaa on selitetty tarinalla. Kuten oheinen traileri kuitenkin osoittaa, ei sillä taida olla hirveämmin tosin väliä.

Pelit on tehnyt hieman yllättäen Inti Creates, joka on tehnyt paljon myös Mega Man -tyylisiä toimintaloikintoja. Tällaisia ovat esimerkiksi Megaman Zero -sarja, Azure Striker Gunvolt -sarja ja Might No. 9.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Stan kuva
Stan

Nähdäänköhän tästäkin pc versio jossakin vaiheessa? Ehkä sitten voisi hommata.

Käyttäjän BadassBämbi kuva
BadassBämbi

Uskomatonta kyllä näillekin peleille on ilmeisesti ihan julmetusti kysyntää kun katsoo Steamin myydyimpiä pelejä ja mediahuomiota.

...eihän siinä, ainakaan nuoret eivät ole käpälöimässä oikeita naisia kuppiloissa. :D

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Day one.