Sankaritonta toimintaa ja Säkkipojan viimeisin – tässä helmikuun PlayStation Plus -pelit / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Sankaritonta toimintaa ja Säkkipojan viimeisin – tässä helmikuun PlayStation Plus -pelit

1.02.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

PlayStation Plus -pelien tarjonta on vaihtumassa jälleen ensi viikolla 7. helmikuuta. Sony onkin nyt vahvistanut, mitä PlayStation Plus -jäsenille tarjoillaankaan ilman lisäveloitusta seuraavan kuukauden ajan.

Alustoineen helmikuun PlayStation Plus -tarjonta näyttää seuraavalta: 

  • LittleBigPlanet 3 (PS4)
  • Not a Hero (PS4)
  • Starwhal (PS4, PS3)
  • Anna: Extented Edition (PS3)
  • Ninja Senki DX (PS4, Vita)
  • TorqueL (PS4, Vita)

Vielä kirjoitushetkellä lataukseen ehtii käydä laittamassa Day of the Tentaclen, This War of Minen, BlazeRushin, Azkend 2:n, The Swindlen kuin Titan Soulsinkin.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Nyt menee omalta kohdalta vähän ohi, LittleBigPlanet 3 löytyy hyllystä ja Starwhalin ostin pari kuukautta takaperin. Noh, sellaista sattuu ja kyllä ainakin Not a Heroa voisi testailla. Ninja Senki ja TorqueL myöskin jollain tasolla kiinnostaa.

Suosittelen kuitenkin kaikille kokeilemaan Starwhalia kaverin tai kahden kanssa, on nimittäin parhaita moninpelejä mitä samalla sohvalla voi pelata :D

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Starwhal oli jossain omalla "pitäisi testata!"-listalla, joten mukava päästä siis kokeilemaan. LBP-pelit ei ole oikein ikinä innostaneet kun tykkään enemmän pelailla kuin rakennella. Tosin siis onhan tuossa sitä pelattavaakin mutta silti. Pitänee silti testata, vaikka olisi kyllä monelta aikaisemmaltakin kuulta pelejä testailematta. Not a Hero on myös sellainen teos, joka on semikiinnostava ja vähintään testin arvoinen, joten ihan jees. Muut ei sano mitään mutta pitää käydä jotain gameplayta katsomassa lopuista.

Mitä yleisesti tulee Plussan tarjontaan: itselleni on kelvannut tällainen indie-painotteinen tarjonta mutta kyllä kieltämättä jo minultakin tulee korvista kohta ulos. Toisaalta nimenomaan siksi se tarjonta on kelvannut, että kaikki isommat, kiinnostavat julkaisut tulee yleensä ostettua itse ennen Plussaan tuloa. Ne, joita taas ei ole ostanut, on yleensä osoittautuneet sellaisiksi, että niissä on syitä, miksi ne on itse jättänyt ostamatta.

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

En oo ostanut LBP 2 ja nyt LBP 3 ilmaiseksi. Sinänsä pettymys että antoivat sen LBP 1 ilmaiseksi -.-"

Käyttäjän Oskari99 kuva
Oskari99
Lainaus käyttäjältä Tahvo619

En oo ostanut LBP 2 ja nyt LBP 3 ilmaiseksi. Sinänsä pettymys että antoivat sen LBP 1 ilmaiseksi -.-"

Mitä meinaat? Sillä olihan lbp 2 kauan playstation plussalla saatavilla ps3:lla