Sakura, Blanka ja moni muu saapuvat Street Fighter V:een – alkuperäiset pelit pakataan kokoelmaksi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Sakura, Blanka ja moni muu saapuvat Street Fighter V:een – alkuperäiset pelit pakataan kokoelmaksi

11.12.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
2

Capcom on paljastanut seuraavan satsin Street Fighter V:n ottelijoita, joihin lukeutuu kolme vanhaa tuttua ja kaksi kokonaan uutta hahmoa.

Ensimmäisen virallisen julkistuksen sai jo marraskuussa vihjailtu Sakura, joka esittelee aikuismaisempaa olemustaan ja tappavia taitojaan tuoreella trailerilla.

Taistelupelin tuleva kolmas kausi laajentaa hahmovalikoimaa vielä kolmella pelisarjasta tutulla hahmolla, kun Blanka, Cody ja Sagat tuovat katutaitonsa viidenteen osaan.

Heidän lisäkseen universumia täydennetään kahdella kokonaan uudella hahmolla, Falkella ja G:llä.

Taistelupelisarjan 30-vuotissynttäreiden kunniaksi Capcom julkisti myös Street Fighter 30th Anniversary Collection -julkaisun, joka sisältää peräti kaksitoista pelisarjan peliä yhdessä paketissa. Kokoelma sisältää pelisarjan osat alkuperäisestä Street Fighterista Street Fighter III: Third Strikeen asti.

30th Anniversary Edition julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Switchille toukokuussa 2018.

Street Fighter V on saatavilla pc:lle ja PlayStation 4:lle. Arcade Edition julkaistaan 16. helmikuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Arcade Editionin kanssa on aika hommata vitonen pc:lle. Tuon kokoelman haluan fyysisesti PS4:lle, taitaa vain olla Capcomille ylivoimainen tehtävä taas. Kyllä näitä voisi importtailla, mutta kun ei pitäisi tarvita ja se tuo aina lisäkustannuksia.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Huvittavaa että 12 pelin paketissa tuorein peli on numerolla 3. Kertoo tuosta typerästä julkaisutavasta aika paljon, siellä on viisi SF kakkosta. Jee jee.