Saints Row -kehittäjät julkistivat uutuuspeli Agents of Mayhemin – katso julkistustraileri / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Saints Row -kehittäjät julkistivat uutuuspeli Agents of Mayhemin – katso julkistustraileri

6.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Saints Row -sarjan luomisesta aikoinaan vastannut yhdysvaltalaiskehittäjä Volition on tuomassa maailmaan ensi vuonna seuraavan pelinsä. Uutukaistaan studio kutsuu Agents of Mayhemiksi ja sen on tarkoitus olla jälleen yksi nimenomaan yksin pelattavissa oleva avoimen maailman peli.

Agents of Mayhemin oheinen julkistustraileri ei sisällä vielä pelikuvaa, mutta ainakin muutamia yksityiskohtia sen pelattavuudesta on saatu sentään kuitenkin jo julki. Volitionin mukaan odotettavissa on ainakin monipuolisilla aseilla, vempaimilla ja erikoiskyvyillä varustettua kolmannen persoonan toimintaa, jossa pelaajat pääsevät vaihtelemaan lennosta kolmen valitsemansa superagentin välillä. Tapahtumiltaan peli sijoittuu lähitulevaisuuden Souliin, ja se jakaa saman universumin Saints Row -sarjan kanssa.

Kehitteillä Agents of Mayhem on Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Windows-koneille. Hyödykseen peli käyttää täysin uutta pelimoottoria, jonka rakentamisesta on ollut vastuussa Volition itse.

Lähde: Agents of Mayhem (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Cilee kuva
Cilee

Toi traileri on niin hämäävä, mie luulin aluks et se ois taas joku multiplayer fps vähän niinku Overwatch ja Battleborn.

Käyttäjän Am To Us kuva
Am To Us
Lainaus käyttäjältä Cilee

Toi traileri on niin hämäävä, mie luulin aluks et se ois taas joku multiplayer fps vähän niinku Overwatch ja Battleborn.

Noi pari kuvaa katsoin ennen kuin luin tekstin ja ihan sama ensivaikutelma tuli.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Näkee kyllä Saints Row-yhteyden (koska purppura on tiimin pääväri ja tuo logo on Saints:ien logon muunnelma), tehtiinköhän tämä pelin sen takia kun Saints Row 4:n jälkeen hankala jatkaa sarjaa, siitäkin huolimatta että Gat Out of Hell:in lopussa sai vaihtoehdoiksi pari mielenkiintoista vaihtoehtoista jatkoa tarinalle, puhumattakaan että nelosen lopussa vihjattiin että Saints:it voisivat nyt aikamatkustaa.

Trailerista tosiaan tule MOBA:mainen vaikutelma, mutta kun kerran on yksinpeli niin se on tutkassani.

Käyttäjän seppoepson kuva
seppoepson

Ei paha. Volition vois toisaalta puskea ulos myös esim. uuden The Punisher pelin, voisi näyttää tämän päivän pelinä aivan helvetin hienolta mutta haaveeksi jää, ei voi mitään. :P

Käyttäjän baatsokeisari kuva
baatsokeisari

...tai mitäs jos Volition ottaisi hommakseen tehdä sen pelin, minkä Deadpool ansaitsee, hmm?
Deadpool ja Volition, se yhdistelmä vois jopa toimiakin.