Uutinen: Saints Row -kehittäjät julkistivat uutuuspeli Agents of Mayhemin – katso julkistustraileri

06.06.2016
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Saints Row -sarjan luomisesta aikoinaan vastannut yhdysvaltalaiskehittäjä Volition on tuomassa maailmaan ensi vuonna seuraavan pelinsä. Uutukaistaan studio kutsuu Agents of Mayhemiksi ja sen on tarkoitus olla jälleen yksi nimenomaan yksin pelattavissa oleva avoimen maailman peli.

Agents of Mayhemin oheinen julkistustraileri ei sisällä vielä pelikuvaa, mutta ainakin muutamia yksityiskohtia sen pelattavuudesta on saatu sentään kuitenkin jo julki. Volitionin mukaan odotettavissa on ainakin monipuolisilla aseilla, vempaimilla ja erikoiskyvyillä varustettua kolmannen persoonan toimintaa, jossa pelaajat pääsevät vaihtelemaan lennosta kolmen valitsemansa superagentin välillä. Tapahtumiltaan peli sijoittuu lähitulevaisuuden Souliin, ja se jakaa saman universumin Saints Row -sarjan kanssa.

Kehitteillä Agents of Mayhem on Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja Windows-koneille. Hyödykseen peli käyttää täysin uutta pelimoottoria, jonka rakentamisesta on ollut vastuussa Volition itse.

Lähde: Agents of Mayhem (kotisivu)

5 kommenttia

06.06.2016 21:04
Toi traileri on niin hämäävä, mie luulin aluks et se ois taas joku multiplayer fps vähän niinku Overwatch ja Battleborn.
Picture of Cilee
06.06.2016 21:13
Lainaus käyttäjältä Cilee
Toi traileri on niin hämäävä, mie luulin aluks et se ois taas joku multiplayer fps vähän niinku Overwatch ja Battleborn.


Noi pari kuvaa katsoin ennen kuin luin tekstin ja ihan sama ensivaikutelma tuli.
Picture of Am To Us
06.06.2016 23:10
Näkee kyllä Saints Row-yhteyden (koska purppura on tiimin pääväri ja tuo logo on Saints:ien logon muunnelma), tehtiinköhän tämä pelin sen takia kun Saints Row 4:n jälkeen hankala jatkaa sarjaa, siitäkin huolimatta että Gat Out of Hell:in lopussa sai vaihtoehdoiksi pari mielenkiintoista vaihtoehtoista jatkoa tarinalle, puhumattakaan että nelosen lopussa vihjattiin että Saints:it voisivat nyt aikamatkustaa.

Trailerista tosiaan tule MOBA:mainen vaikutelma, mutta kun kerran on yksinpeli niin se on tutkassani.
Picture of Brutal1ty
07.06.2016 12:56
Ei paha. Volition vois toisaalta puskea ulos myös esim. uuden The Punisher pelin, voisi näyttää tämän päivän pelinä aivan helvetin hienolta mutta haaveeksi jää, ei voi mitään. Tongue
Picture of seppoepson
07.06.2016 14:32
...tai mitäs jos Volition ottaisi hommakseen tehdä sen pelin, minkä Deadpool ansaitsee, hmm?
Deadpool ja Volition, se yhdistelmä vois jopa toimiakin.
Picture of baatsokeisari