Roolipelisuosikki jatkaa kasvuaan: kolme uutta Persona-sivuosaa paljastettiin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Roolipelisuosikki jatkaa kasvuaan: kolme uutta Persona-sivuosaa paljastettiin

2.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Kolme uutta Persona-sarjan sivuosaa ovat saaneet julkistuksensa näin elokuun ensimmäisenä keskiviikkona.

Peleistä kaksi ovat eräänlaisia seuraajia rytmipeli Persona 4: Dancing All Nightille. Näistä toinen on Persona 3:n hahmoilla ja musiikeilla kyllästetty Persona 3: Dancing Moon Night ja toinen vuorostaan viimeisimmän Persona-pääsarjan osan mukaan teemoitettu Persona 5: Dancing Star Night. Molemmat tuotoksista julkaistaan ainakin Japanissa keväällä PlayStation 4:lle ja Vitalle.

3DS:lle odotettavissa jossain vaiheessa vastaavasti Persona Q2. Pelistä ei ole tarjolle vielä kummempia yksityiskohtia, mutta oletettavasti tulossa on ensimmäisen Persona Q:n tapaan taas ensimmäisestä persoonasta kuvattua japanilaista luolastorooliseikkailua. Pelin kotisivujen perusteella keskiössä siinä nähdään tällä kertaa Persona 5:n sankarit.

Yhtäkään edellä mainitusta uusista pelistä ei ole vahvistettu ainakaan toistaiseksi länteen. Alkuperäinen Persona Q ja Dancing All Night kääntyivät englanniksi kuitenkin aikoinaan muutaman kuukauden viivellä niiden japanilaisjulkaisusta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Heti kaikki mulle nyt.
Seka DAN, että Q oli erittäin hyviä joten nämä kelpaa kyllä.

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Dancing All Nighting kanssa oli itsellä pieni ongelma, missä Playstation TV:llä pelatessa tuntui olevan lagia. Itse käsikonsolilla toimi moitteetta, mutta aina vaan parempi että näistä on PS4 versiot.