Rockstar: Grand Theft Auto V:n yksinpelisisällön jatkamiselle ei nähty tarvetta / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Rockstar: Grand Theft Auto V:n yksinpelisisällön jatkamiselle ei nähty tarvetta

24.10.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
11
Rockstar: Grand Theft Auto V:n yksinpelisisällön jatkamiselle ei nähty tarvetta

Rockstar on avannut suunsa olemattomaksi jääneen Grand Theft Auto V:n yksinpelilaajennusten suhteen ja paljastanut, ettei yhtiö nähnyt moiselle tarvetta.

Studion design-vastaava Imran Sarwar on kertonut uudessa haastattelussa, että Rockstar koki GTAV:n yksinpelikampanjan olleen lähes täydellinen paketti, johon ei ollut tarvetta tuoda enää jatkoa.

Hän tosin lisää päätöksen taustalla olleen myös rajalliset resurssit. Ajankäyttö jouduttiin jakamaan GTA Onlinen sekä pc-, PlayStation 4 - ja Xbox One -versioiden sekä Red Dead Redemption 2:n välillä, joten ylimääräistä työvoimaa ei yksinkertaisesti ollut uutta fanien toiveet tyydyttänyttä laajennusta varten.

– Näiden kolmen yhdistelmä johti siihen, ettemme kokeneet tämän pelin tarvinneen tai sille olleen mahdollista tehdä yksinpelilaajennusta, mutta saatamme hyvinkin tehdä niitä tulevissa projekteissamme, Sarwar mainitsee.

Vielä vuonna 2013 Rockstar lupasi virallisesti tuntuvan tarinalaajennuksen olevan kehitteillä Grand Theft Auto V:een vuonna 2014 julkaistavaksi. Parin vuoden hiljaiselon jälkeen vuonna 2015 studio kuitenkin paljasti, ettei heillä ole enää aikomusta tuoda yksinpelisisältöä peliin, vaan resurssit keskitetään suosituksi nousseeseen GTA Online -verkkomoninpeliin.

Lähde: Game Informer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Olen kyllä pettynyt Rockstariin Nettiin kyllä panostetaan, Mutta Lisäosaa ei saatu aikaiseksi .seuraava GTA voi olla kokonaisuudessaan nettissä Mitä minä en kyllä ostaisi. Ja Vielä se että alkuperäiset GTA1-2 ovat oikeasti paskoja GTA pelejä.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Sieläkin ne mikromaksut tekee hemmetisti rahaa online puolella niin ei ole syytä panostaa yksinpeliin

Käyttäjän Bleach90 kuva
Bleach90

Osittain samaa mieltä velorin kanssa. Mielelläni olisin yksinpeli sisältöä ostanut tuohon lisää. GTA IV:n lisäosat oli omasta mielestä hyviä. GTA V:n maailma on kuitenkin yksi parhaista mitä on tullut pelattua.

Online on myös ihan ok välillä. Tykkään kuitenkin enemmän noista yksinpelin tehtävistä.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

online en ole pelannut lainkaan. Kyllä yksin pelaaminen on parasta. Jos haluaa pelata netissä, Niin Codi on sitä varten.

Käyttäjän Lenniluupää kuva
Lenniluupää

Eipä itteäkään hirveästi kiinnostanut online. Kavereitten kanssa joskus tuli harrastettua turhanpäivästä häsläystä pikku pieruissa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos se ei tässä kohtaa ollut jo selvää, niin itseään saa syyttää. Itse olen tyytyväinen, että tähän peliin ei tullut maksullista lisäsisältöä (ilmainen toki olisi kelvannut) ja onlinen ilmaiset päivitykset ovat pitäneet pelin asennettuna vuosia.

Toki jotkut ne ovat maksaneet haikorttien muodossa, mutta itseltä ei ole valunut sinne pesoakaan. Mitä nyt pelin ostin kolme kertaa (PS3, pc ja veljelleni joululahjaksi pc:lle kun ei itse suostunut ostamaan toista kertaa).

Samaan kusetukseen en tosiaan mene RDR 2:sen kanssa. Odotan suosiolla pc-versiota tai jos päädyn ostamaan pelin konsolille, niin olkoon sitten ainut kopio vaikka olisi kuinka paljon parempi pc:llä sitten kaksi vuotta myöhemmin.

Muokataas vielä vastauksia Velorin aivopieruille. GTA 1 ja 2 huonoja pelejä? Oletko nyt ihan varma? Veikkaan, että koko GTA V:ttä ja kaikkia sarjan muita osia niiden jälkeen ei olisi jos ne ensimmäiset olisi ihmisten mielestä olleet huonoja pelejä. Valoja päälle.

Sitten tuo, että jos haluaa pelata online niin sitä vartrn on Codi? Kaikista maailman peleistä Codi? Sitä minä nyt viimeisenä pelaisin. Olen nauttinut GTA onlinesta todella paljon, varsinkin veljen kanssa kaaosta aiheuttaessa ja tehtäviä tehdessä.

Ymmärrän että perse on kipeä kun ei päässyt maksamaan DLC:stä, mutta minä olen vain tyytyväinen. Ostin pelin ja sain koko pelin. Ehkä sitä ei voi sanoa last-gen versiosta ihan, koska online lakkasi päivityymästä niihin jossain vaiheessa, mitta koko yksinpeli on edelleen siellä sillä samalla levyllä minkä syyskuussa 2013 ostin. Ei voisi paremmin olla.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Snaketus se ei ole aivopieru ,Jos olen sitä mieltä että GTA 1-2 Ovat huonoja.Ja Codi oli esimerkki. Kyllä mielelläni pelaan myös dragon ball pelejä netissä.Kaikkien pitää vissii olla samaa mieltä Snaketuksen kanssa .ei voi muuta kun nauraaa =D

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.

Jos velorilla ei ole fiksua sanottavaa, tai jos ei halua perustella miksi kyseiset pelit ovat paskoja, pitäköön kitansa kiinni.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

esim peli mekanismista en tykännyt, Ja kun ei iske niin ei iske.Ei mitään juonta minulle turha.Mutta miksi se on ongelma ,Jos se ei siitä tykkää. Jos se on monen mielestä tosi kova peli, Se ei tarkoita että mä siitä tykkäisin.Nykyään pitäisi olla isot perustelut miksi tykkää tai ei tykkää.Mulla on oma tyyli, Jos ei kiinnosta niin se ei ole mun ongelma.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Minusta online moodi tuntui aika karvalakkimallilta, pitkät odotusajat, tyypit lähtee pois, matsit bugittaa, online tehtävät yleensä aika meh. Heisteihin asti jaksoin pelata, sen jälkeen ei kiitos. Tuli läpäistyä sp puoli ps3 aikanaan ja sitten vielä pc:llä uusiksi. Olisin kyllä toivonut sp lisäreitä, ne oli ainakin nelosessa loistavia. oh well, RDR2 kyllä odotuslistan kärjessä.