Rock-tähti Sting ja The Walking Dead -konkarit tähdittävät lähestyvää seikkailupelieeposta / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Rock-tähti Sting ja The Walking Dead -konkarit tähdittävät lähestyvää seikkailupelieeposta

14.01.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Pääasiallinen ääninäyttelijäkaarti on vahvistunut hiljalleen valmistuvaan Where the Water Tastes Like Wine -satuseikkailuun.

Maineikkain ääni pelissä on peräisin muusikkona ja näyttelijänä tunnetusta Stingista, joka on yksi pelin tarinankertojista. Muita isompia rooleja siinä hallitseva The Walking Deadin Clementinena monille tutuksi noussut Melissa Hutchison, saman pelin Lee-hahmoa näytellyt Dave Fennoy, Firewatchin Delilahina kuultu Cissy Jones ja Mass Effectin Ashleya aiemmin esittänyt Kimberly Brooks.

Näyttelijät esiteltiin osana pelin tuoreinta traileria, josta saa kevyesti käsityksen myös sen tunnelmasta ja tyylistä.

Kaksi vuotta sitten The Game Awards -gaalan yhteydessä paljastunut Where the Water Tastes Like Wine on uusin peli Gone Homen ja BioShock 2:n parissa aikaisemmin töitä tehneeltä Johnnemann Nordhagenilta. Se on useista Yhdysvaltoihin keskittyvistä kansantaruista muotonsa saava seikkailu, jonka kantaviksia teemoiksi on kuvailtu niin matkustamista kuin kutsumuskohtalosta selviytymistä. Kerronnassaan peli käyttää hyödykseen niin kaksiulotteista taidetta kuin kolmiulotteista maailmankarttaa.

Tarkkaa julkaisuajankohtaa Where the Water Tastes Like Winella ei ole, mutta sen pitäisi saapua vielä näin alkupuoliskolla 2018. Ainakin alustavaksi peli on kehitetty Windows-, Mac- ja Linux-koneille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.