Ridge Racer Unbounded kaupoissa huomenna - Lue arvostelu Pelaajalehti.comista

29.03.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
5

Ridge Racer Unbounded ilmestyy kauppojen hyllyille huomenna 30.3. Pelaaja-lehti tarjoaa odotetun kotimaisen ajopelin arvostelun ilmaiseksi Pelaajalehti.comissa niin ikään perjantaina.

Muista osallistua myös huikeaan Ridge Racer Unbounded-kilpailuun, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa peli joko Xbox 360:lle tai PlayStation 3:lle Bugbearin nimikirjoituksilla.

Pelin rataeditorin esittelyvideo

Pelin ja pelimuotojen esittelyvideo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Malarkey kuva
Malarkey

Toivottavasti ei ihan paskaksi haukuta, oma kappale on jo postissa. 8)

Käyttäjän Sitsor_Of_Makkaiver kuva
Sitsor_Of_Makkaiver

Ei ole vakuuttanut missään vaiheessa. Ainoastaan rataeditori kiinnostaa. Toivottavasti saavat tehdä jatkoa. Jäi kuulemma tavaraa pois melkein yhden kokonaisen pelin verran. Aika oli rahaa.

Käyttäjän ZaleraFF kuva
ZaleraFF

Itse pelisarja ei ole oikein koskaan jaksanut kiinnostaa, mutta koska nyt on kyseessä flatoutien tekijöiltä sarjaan tuore osa..kiinnostaa tämä unbounded hyvinkin paljon ja saattaa olla vuoden ainut autopeli minkä tulen hankkimaa, ehkä jopa jo ensi viikolla.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Arvostelua odotellessa---->

Käyttäjän zadfa kuva
zadfa

Itseäni Ridge Racer Unbounded ei ole vielä täysin vakuuttanut, mutta luulen että se kuitenkin yllättää positiivisesti, koska Bugbearin pelit eivät ainakaan ole itselleni tuottaneet pettymyksiä. Rataeditori näyttää kyllä hienolta ja monipuoliselta. Peli menee varmasti ostoslistalle jo pelkästään suomalaisuuden takia. Veikkaan Pelaajan arvosanaksi 8/10.