Resident Evil 7 paljastui julkaisupäivän kera – pelattavissa täysin PlayStation VR -laseilla / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Resident Evil 7 paljastui julkaisupäivän kera – pelattavissa täysin PlayStation VR -laseilla

14.06.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
20

Resident Evil 7 biohazard on paljastunut virallisesti. Peli on saapumassa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja Windows-koneille 24. tammikuuta ja sen luvataan olevan kokonaan pelattavissa PlayStation VR -virtuaalitodellisuuslasien voimin.

Resident Evil 7 julkistettiin osana Sonyn E3-lehdistötilaisuutta lyhykäisen pelikuvapätkän voimin, jossa yksinäinen hahmo sattuu tallustamaan hiljaa läpi karmivan kartanon. Capcom onkin luvannut, että peli tekee paluuta kauhujuurilleen, mitä nyt tällä kertaa pelikokemus on siirretty myös ensimmäisen persoonan kuvakulmaan.

Nähdyn kokemuksen pääsee kokemaan pian itse, sillä tiistaiaamuna pelin demon pitäisi ilmaantua saataville PlayStation Storeen PlayStation Plus -jäsenille.

Tarkoituksena Resident Evil 7:n on sijoittua aikaan Resident Evil 6:n jälkeen. Peli on kehitetty hyödyntäen Capcomin omaa RE Engine -pelimoottoria, jota se on aiemmin käyttänyt osana Kitchen-nimistä virtuaalitodellisuusdemoaan.

Lähde: Capcom

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Ei kyllä ollut pätkääkään Resident Eviliä tuossa. Jotain hemmetin ensimmäisen persoonan pelkuri kauhua? Kuvottavaa.

Käyttäjän PussikissaHelvetistä kuva
PussikissaHelvetistä
Lainaus käyttäjältä gurgi

Ei kyllä ollut pätkääkään Resident Eviliä tuossa. Jotain hemmetin ensimmäisen persoonan pelkuri kauhua? Kuvottavaa.

IMAGE(http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02075/Salt-set_2075366c.jpg)

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Demo latautuu. Näyttää mielenkiintoiselle.

Käyttäjän Shunichiro kuva
Shunichiro

Eipä vakuuttanut. Näyttää kävelysimulaattorilta. Hahmotaidekin on todella vanhentunutta, tulee melkein mieleen ammoisten CD-ROM-pelien tökerösti renderoidut hahmonpökäleet.

Käyttäjän giga kuva
giga

Miten peli nimetään Japanissa? Biohazard 7: Resident Evil?

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Omaan silmään näytti kyllä mielenkiintoselta ja hyvä että uudistaa kaavaa Re6 jälkeen mikä ei oikein iskeny. Mutta miyäänhän ei voi varmaks sanoo vielä ennen ku pelin näkee.

Käyttäjän Collector kuva
Collector

Mitääää??? Ensimmäisen persoonan Resident Evil? Olisivat nyt nimen vaihtaneet. Siis tämäkin on sellainen piilo hippa peli. Eihän näitä tälläisiä pelejä löydykkään....... Ok peli saattaa olla tulossa, mutta Resident Evil......Nope

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Ikävää että Amnesia pyöräytti alkuun pienen lumipallon joka alkaa nyt näkymään siinä että kaikki "kauhu" koitetaan repiä siitä että pelätään seuraavaa säikähtämistä, eikä tunnelmaa ole muuten ollenkaan. Olihan niissä hyvissäkin Resident Evileissä säikyttelyä, mutta se ei ollut se pääosa kokemuksesta. "Kauhu juurilleen"...yeah right. Ei se nyt ihan juurilleen menoa ole jos koitetaan matkia Outlastia tai Slenderiä tms.

Käyttäjän kapa85 kuva
kapa85

Tuli kyllä paljon enempi mieleen Silent hill kun resident evil. Noh, eipähän tuo perusteella hirveesti voi vielä sanoa.

Käyttäjän FYS3 kuva
FYS3

Sen verta paskoja ollut pari viimeistä Resident Eviliä, että piristävää nähdä vaihteeksi jotain parempaa. Pidetään peukut pystyssä.