Reilu tunti pelikuvaa Rise of the Tomb Raiderin PlayStation 4 -versiosta

5.10.2016 // Kirjoittanut: Jaakko Herranen
6
Rise of the Tomb Raider

Square Enix esitteli Rise of the Tomb Raiderin PlayStation 4 -versiota reilun tunnin kestäneen suoratoistolähetyksen verran.

Japaniksi puhutussa lähetyksessä pelaillaan Rise of the Tomb Raiderin kampanjan alkutaipaletta. Hyytäviin maisemiin päätynyt Lara Croft ehtiikin tunnin aikana esitellä kiipeilytaitojaan toinen toistaan kiperämmissä tilanteissa.

Rise of the Tomb Raider julkaistiin Microsoftin alustoilla noin vuosi takaperin. PlayStation 4:llä 20 Year Celebration -lisänimen saanut paketti sisältää kaiken vuoden aikana ilmestyneen materiaalin lisäksi täysin uuden Blood Ties -laajennuksen. Päästäänpä Lara’s Nightmare -osiossa puolustamaan Croftin kartanoa zombi-invaasioltakin. Kaikki uudenkarhea sisältö saapuu myös pelin Xbox- ja pc-versioihin.

Crystal Dynamicsin kehittämä Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration julkaistaan PlayStation 4:llä lokakuun 11. päivä. Pelaaja arvioi Rise of the Tomb Raiderin Xbox One -version peräti yhdeksän pisteen arvoiseksi.

Lähde: DualShockers

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anazooni kuva
Anazooni

Mahtavaa että Sony ottaa ilon irti uusimman Tomb Riderin Microsoftin kahleista vapautumisesta. Eivät jääneet tuleen makaamaan vaan markkinoivat PS4-versiota täytenä kokemuksena. Tätä julkaisua on odotettu, edellinen sarjan osa tuli pelattua aikanaan PS3:lla heti julkaisussa. Odotan tältä peliltä Uncharted+Last of Us-tasoista toimintaa!

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Ei tämä foorumi ole muutenkaan netin hehkeimpiä, joten eiköhän täällä saa kirjoittaa niin hyvin (tai huonosti) kuin kukin vain tahtoo...

Käyttäjän Ville Arvekari kuva
Ville Arvekari

Palautetaanpas keskustelu takaisin raiteille taikasaksilla. Henkilökohtaisuuksiin menemisen voisi lopettaa noin niinku nyt. Kiitos.

- Ville
/Päätoimittaja

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Taas sitten "pieni" pätkä pelikuvaa. En ymmärrä edelleenkään että miksi pitäisi katsoa noin pitkää videota pelistä kun ne tärkeimmät asiat saa selville muuallakin ja voi sitten kokea tuonkin tunnin itse pelaamalla. Mutta jokainen tavallaan, itse en myöskään katso mitään Let's Playta tai vastaavia.

Mitä peliin tulee: ennakkotilattu. Itsellä on kyllä Onekin mutta tietenkin ostan aina sen "gotymman" version mikä vain mahdollista saada. Mikäli hieno käsitteeni ei aukea, niin version, jossa on eniten sisältöä ja mieluusti vieläpä oikeasti siellä levyllä asti.

Käyttäjän velor87 kuva
velor87

Kyllä uudet tomb raiderit voittaa vanhat helposti.koska vanhat oli tosivaikeita.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä velor87

Kyllä uudet tomb raiderit voittaa vanhat helposti.koska vanhat oli tosivaikeita.

No ei se kyllä niistä huonomoia pelejä tehnyt, päinvastoin jos jotain. Tomb Raiderilla vain kesti älyttömän kauan päästä siitä alkuperäisestä 1990-luvun puolenvälin konseptistaan. Joten sarja tuntui pitkään vanhalta, koska se oli.