Rajat paukkuvat taas! Rocket Leaguella jo yli 40 miljoonaa pelaajaa / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Rajat paukkuvat taas! Rocket Leaguella jo yli 40 miljoonaa pelaajaa

3.01.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
8

Psyonix on päässyt juhlistamaan jälleen uutta rajapyykkiä, kun studion valtavan suosittu Rocket League on rikkonut 40 miljoonan pelaajan raja.

Tuorein kymmenen miljoonaa pelaajaa rikkoontui alle vuodessa, sillä edellinen kymppimiljoona katkaistiin viime huhtikuun lopulla. Lukema kattaa kaikki peliä pelanneet maailmanlaajuisesti ja alustasta riippumatta.

Vuonna 2015 julkaistu Rocket League laajentui Nintendo Switchille viime marraskuussa, minkä lisäksi kasvavan pelaajamäärän taustalla ovat myös peliin säännöllisesti tulevat päivitykset.

Indie-studion tuotos on kasvanut vuosien varrella myös varteenotettavaksi e-urheilunimikkeeksi. Marraskuussa järjestetyn kehittäjien oman Rocket League Championship Seriesin neljännen kauden finaalissa maailmanmestareiksi kruunattiin Gale Force Esports. Studion oman turnauksen lisäksi muun muassa myös ESL ja Major League Gaming järjestävät kilpatoimintaa pelin ympärillä.

Rocket League on saatavilla pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle, Switchille.

Lähde: Psyonix

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

En kyllä ymmärrä tämänkään suosiota, mutta ehkä minun ei tässäkään tapauksessa tarvitse.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Ohhoh, 40miljoonaa. Parasta luppoaika pelailua, jos ei ole aikaa aloitella mitään pitkää peliä. Plus kavereiden kanssa vaan jäätävän hyvä.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli

Mahtava peli! Ja niinku Bloodborne sanoi - kavereiden kanssa jäätävän hyvä!
Vielä ku Champion tasolle pääsis, ku tosa Diamond 3:ssa pöyrii jatkuvasti, mut sit ei skilli riitä kantamaan ihan Championiks asti! =D

Pakko silti jatkaa yrittämistä! =D

Käyttäjän Jamatsu kuva
Jamatsu
Lainaus snaketus

En kyllä ymmärrä tämänkään suosiota

Itsekään en moninpelejä pelaile, mutta ymmärrän tämän pelin suosion oikein hyvin. Suurin osa moninpeleistä on niitä iänikuisia räiskintöjä, joita ei jaksa enää erkkikään. Tai sitten pelkkää grindausta tyyliin Blizzard.

Rocket League on jotain uutta. Lisäksi pelin fysiikanmallinnus on erinomainen. Peruspelattavuus on yksinkertaista oppia, mutta todellinen hallinta vaatii tuhansia pelitunteja.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Lisäksi peli ei rahasta sisäisillä pakko ostoilla vaan kehittää peliä koko aika ilmaiseksi. Maksulliset asiat on vaan ulkokuorien nypläilyä, jotka ei vaikuta pelaamiseen mitenkään. Näin asioiden pitäisikin olla moninpeleissä. Ansaittu on suosio.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus Hakli

Mahtava peli! Ja niinku Bloodborne sanoi - kavereiden kanssa jäätävän hyvä!
Vielä ku Champion tasolle pääsis, ku tosa Diamond 3:ssa pöyrii jatkuvasti, mut sit ei skilli riitä kantamaan ihan Championiks asti! =D

Pakko silti jatkaa yrittämistä! =D

Itellä vasta tulossa taso 50 :D hitaasti karttuu levelit kyllä mutta ei se menoa haittaa, vielä on paljon opittavaa jos vertaa pro pelaajiin, tuskin koskaan sinne tasolle pääsenkään :D joku aivoissa ei ymmärrä sitä kunnolla hallittua lentämistä!

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus snaketus

En kyllä ymmärrä tämänkään suosiota, mutta ehkä minun ei tässäkään tapauksessa tarvitse.

Minkä vuoksi hengailet niin paljon pelaajalehden sivuilla koska sua ei selkeästi kiinnosta pelit pätkän vertaa? Äijältä tuntuu olevan jotenki hukassa se ajatus että pelaamisen pitää olla hauskaa. Hirveät avautumiset aina jokaisessa PUBG uutisessa, ilmeisesti tääki pelaamatta paskaa ja se jatkuva Switchin dissaaminen.

Ei sen maailman tarvi olla niin vitun kyyninen paikka, että pelaaminen rajottuu johonki änäriin, gran turismoon tai mihin tahansa missä on isoja tissejä. Oot luultavasti gurgin rinnalla vähiten pidetty tyyppi täällä ja et kyllä tuo juurikaan mitään älyllistä mihinkään keskusteluun, näkökulma rajottuu siihen omaan (äärimmäisen) kapeaan tunneliin ja muutenki tuntuu olevan sloggit vakosessa koko ajan. Oot nää samat setit kuullu miljoona kertaa varmasti aiemminki, mutta ihan oikeasti mikä sulla on hätänä? Ruokin jotain trollia varmaan nyt ja näät ihmisten ärsyttämisen jonaki voittona itsellesi, mutta ei jumalauta irvistän jokaiselle sun kommentille. Toivottavasti se vilpitön pelaamisen ilo löytyy vielä joskus sieltä ja muistat miks peleistä alunperin joskus kiinnostuit.

Käyttäjän oscarlol24 kuva
oscarlol24

Aivan mahtava peli kyseessä. Tullu upotettuu ehk liikaaki peli tuntei. Porukalla ihan timantti