Rainbow Six Siegen Hongkong-operaatio käynnistyy syksyn myötä / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Rainbow Six Siegen Hongkong-operaatio käynnistyy syksyn myötä

12.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Lisäkartta, uusia varusteita ja kolme uutta operaattorihahmoa ovat materialisoitumassa Rainbow Six Siegeen 29. elokuuta alkaen. Ubisoft käynnistää tuolloin konsoleilla ja pc:llä pelin Operation Blood Orchid -vaiheen keskityttyään viimeisen kolmen kuukauden aikana pelin teknisten ongelmien korjaamiseen.

Uusi kartta sijoittaa taktisen räiskintätoiminnan seuraavaksi Hongkongiin ja on toinen peliin tänä vuonna saatu uusi pelialue.Vielä vuoden lopulle peliin on kaavailtu kolmatta Koreaan sijoitettu kenttää, kuten myös 

Operation Blood Orchidin uusi kartta saapuu kaikkien Rainbow Six Siege -pelaajien ulottuville ilmaiseksi juurikin elokuun 29. päivä. Uudet operaattori avautuvat ensin pelin toisen vuoden kausikortin omistaville samana päivänä, kun kaikkien saataville ne ilmestyvät 5. syyskuuta.

Lähde: UbiBlog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JULMA3RSKI kuva
JULMA3RSKI

Jos sitä alottaisi taas rankedin peluun tämän lisärin myötä. Toivottavasti peli saa jatkossa myös lisää näitä Operation Health jaksoja, koska peli on mielestäni timanttia vaikkakin puutteita vielä on. Ehdottomasti parhaimpia taktisia räiskintöjä tällä hetkellä.