Raikou! Entei! Suicune! Pokémon GOn seuraavat legendaariset hirviöt saapuvat napattaviksi / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Raikou! Entei! Suicune! Pokémon GOn seuraavat legendaariset hirviöt saapuvat napattaviksi

31.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Uusi joukko legendaarisia taskuhirviöitä on saapumassa Pokémon GOhon. Tästä viikosta alkaen peliin ilmestyvät napattavaksi niin Raikou, Entei kuin Suicune, joiden kohtaaminen vaatii jälleen sekä valppautta että hieman myös kalenterin tuijottelua.

Näin Euroopasta käsin pelaajat pystyvät nappaamaan Entein aina syyskuun loppuun asti, kun taas Amerikassa kohdattavissa on Raikou ja idässä Suicune. Hirviöiden ilmestysjärjestelyt muuttuvat tämän jälkeen hieman aina lokakuun loppuun asti, minkä jälkeen ne vaihtavat paikkaa vielä kertaalleen ennen katoamistaan.

Mewtwon kohtaamisen mahdollistavia Exclusive Raid -taisteluja joudutaan sen vielä odottamaan hieman. Nykyisin paremmin EX Raid -taisteluina paremmin tunnetut koitokset ovat toistaiseksi vielä testissä vain harvoilla ja valituilla Pokémon-saleilla. Testien voimin kehittäjä Niantic pyrkii säätelemään otteluja vielä hieman ennen niiden kunnollista julkaisua.

Lähde: Niantic Labs

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän 1nsane kuva
1nsane

Melkeinpä olisi saanut olla edes viikko tai pari hengähdystaukoa ennen uutta legendary settiä. No, onneksi näissä on heti tiedossa, että kestää kuukauden ja pitää saada vain yksi kiinni per kuukausi. Ei tartte ihan jokaisen olion perään olla juoksemassa.