PUBG-studio haluaa hittipelinsä muille alustoille, PlayStationilla "erittäin tiukat" laatuvaatimukset / Uutiset / www.pelaajalehti.com

PUBG-studio haluaa hittipelinsä muille alustoille, PlayStationilla "erittäin tiukat" laatuvaatimukset

9.01.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
18
PUBG-studio haluaa hittipelinsä muille alustoille, PlayStationilla "erittäin tiukat" laatuvaatimukset

PlayerUnknown's Battlegrounds halutaan kääntää mahdollisimman monelle pelialustalle, myöntää peliä kehittävän PUBG Corpin toimitusjohtaja Chang Han Kim.

Sadan pelaajan peli-ilmiö sai joulukuussa virallisen 1.0-versionsa pc:llä ja Game Preview -julkaisunsa Xbox Onella, mutta tahti ei mitä ilmeisimmin hyydy siihen. Chang Han Kim toteaa Xbox One -version olevan ajallinen yksinoikeus, juurikin konsolin Game Preview -julkaisumallin ansiosta.

- Steamin early access -julkaisu ja Xbox Onen Game Preview ovat ikään kuin ennakkojulkaisuja, joten niillä ei ole laaturajoitteita. Sen sijaan Sony on PlayStationin suhteen erittäin tiukka tällä saralla. On olemassa tapauksia, joissa pelin julkaisu vei puoli vuotta vaikka peli oli jo valmis, hän kertoo.

Miehen mukaan PUBG Corp yhä opettelee kehittämään pelejä konsoleille ja ymmärtämään konsolipelaajien mieltymyksiä. Tällä hetkellä studio haluaa kuitenkin viimeistellä Xbox One -version ennen muiden mahdollisten konsolikäännösten pariin siirtymistä. Kiinassa peli ollaan kuitenkin ahtamassa jopa mobiilialustoille.

PUBG:n Xbox One -versio on kärsinyt lukuisista teknisistä ongelmista, joita ei ole vielä saatu korjattua päivityksistä huolimatta. Se ei ole silti estänyt konsolikäännöksen menestystä, sillä peliä myytiin miljoona kappaletta jo kahden ensimmäisen päivänsä aikana.

Lähde: Inven Global

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Höpöhöpö, taitaa olla se Microsoftin shekki mikä sitä peliä pidättelee poissa PS4:ltä. Kuitenkin Life of Black Tiger on läpäissyt ne "laatuvaatimukset".

Käyttäjän Lenniluupää kuva
Lenniluupää
Lainaus snaketus

Höpöhöpö, taitaa olla se Microsoftin shekki mikä sitä peliä pidättelee poissa PS4:ltä. Kuitenkin Life of Black Tiger on läpäissyt ne "laatuvaatimukset".

Oli raha tai mikä tahaansa syy, niin pääasia ettei peli ole pleikkarilla samaa kökköä kun boksilla.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

Tämä peli hyvin osoittaa että kuinka tiukka laadunvalvonta sielä on ;)
https://www.youtube.com/watch?v=YD8IdhhQyaQ&t=3s

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus Lenniluupää

[quote="snaketus"]Höpöhöpö, taitaa olla se Microsoftin shekki mikä sitä peliä pidättelee poissa PS4:ltä. Kuitenkin Life of Black Tiger on läpäissyt ne "laatuvaatimukset".[/quote]Oli raha tai mikä tahaansa syy, niin pääasia ettei peli ole pleikkarilla samaa kökköä kun boksilla.

Jos tästä ei saada edes markkinoiden parhaalla konsolilla pelikelpoista, niin miten se sonyn roskaraudalla olisi muuta kuin vielä pahempaa kökköä?

Käyttäjän Lenniluupää kuva
Lenniluupää

Onhan tossa vuosi aikaa tehdä peliä sonyn roskaraudalle,jos onnistus paremmin. Ei tosin itteä kiinnosta kun pc:llä pelaan tätä.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Hyvä, että sentään Sonylla on laadunvalvontaa toisinkuin Mikkisoftalla.

Käyttäjän Yepi kuva
Yepi

Ok

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik
Lainaus gurgi

[quote="Lenniluupää"][quote="snaketus"]Höpöhöpö, taitaa olla se Microsoftin shekki mikä sitä peliä pidättelee poissa PS4:ltä. Kuitenkin Life of Black Tiger on läpäissyt ne "laatuvaatimukset".[/quote]Oli raha tai mikä tahaansa syy, niin pääasia ettei peli ole pleikkarilla samaa kökköä kun boksilla. [/quote]Jos tästä ei saada edes markkinoiden parhaalla konsolilla pelikelpoista, niin miten se sonyn roskaraudalla olisi muuta kuin vielä pahempaa kökköä?

Eiköhän se ole ihan tekijöistä kiinni miten se pyörii "markkinoiden parhaalla" tai "roskaraudalla"... eikä tämä buginen yliarvostettu ja hehkutettu tekele niin mahtavasti taida niillä "masterracen" vehkeilläkään toimia.

Käyttäjän DuskTillDawn kuva
DuskTillDawn

Jättäkää PC idiooteille tämä paskapeli. :3

Käyttäjän Joe Rieper kuva
Joe Rieper

Ei kyllä itwllä ainakaa ole ollut mitäön ongelmia med/ultra asetuksilla,
vaikka koneessa onkin vanha i7 ja GTX 960 4gb.

Lainaus Smiling Nik

[quote="gurgi"][quote="Lenniluupää"][quote="snaketus"]Höpöhöpö, taitaa olla se Microsoftin shekki mikä sitä peliä pidättelee poissa PS4:ltä. Kuitenkin Life of Black Tiger on läpäissyt ne "laatuvaatimukset".[/quote]Oli raha tai mikä tahaansa syy, niin pääasia ettei peli ole pleikkarilla samaa kökköä kun boksilla. [/quote]Jos tästä ei saada edes markkinoiden parhaalla konsolilla pelikelpoista, niin miten se sonyn roskaraudalla olisi muuta kuin vielä pahempaa kökköä?[/quote]Eiköhän se ole ihan tekijöistä kiinni miten se pyörii "markkinoiden parhaalla" tai "roskaraudalla"... eikä tämä buginen yliarvostettu ja hehkutettu tekele niin mahtavasti taida niillä "masterracen" vehkeilläkään toimia.