PS4-yksinoikeus Detroit: Become Human tunteilee toukokuusta alkaen / Uutiset / www.pelaajalehti.com

PS4-yksinoikeus Detroit: Become Human tunteilee toukokuusta alkaen

1.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
7

Quantic Dreamin kehittämä Detroit: Become Human on saanut julkaisupäivän. Aiemmin Heavy Rainin ja Beyond: Two Soulsin tehnyt ranskalaisstudio saa ensimmäisen uuden PlayStation 4 -pelinsä ulos Euroopassa ja Amerikassa 25. toukokuuta.

Peli perustuu juoneltaan löyhästi Quantic Dreamin kuuden vuoden takaiseen KARA-teknologiademoon ja kertoo näin siis tarinan inhimillisistä androideista. Studiolle tuttuun tyyliin luvassa on hyvin elokuvamaiseen tarinankerrontaan luottava kokemus, jonka juoni etenee aina joten kuten pelaajan päätöksiä ja tekoja heijastaen.

Detroit on toinen isompi PS4-peli, jonka Sony on ujuttamassa ulos näin keväällä. Noin kuukautta sitä aiemmin uusi God of War saa sekin julkaisunsa.

Lähde: PlayStation Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Galactus kuva
Galactus

Tulee ostettua jossain vaiheessa. Quantic Dreamin pelit on hyviä. Kannattaa pelata Beyond: Two Souls ja Fahrenheit. Heavy Rain on myös ihan hyvä.

Käyttäjän antti_1986 kuva
antti_1986

Tämä ja God of War on tämän vuoden odotetuimpia pelejä ja ne tulevat molemmat vielä alkuvuonna. Mitähän loppuvuosi tuo tullessaan PS4 PRO konsolilleni? ☺️

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Todennäköisesti tulee ostettua julkaisun tuntumassa, kun kerran diggailen genrestä.

Käyttäjän OsKu kuva
OsKu

Tästä taitaa vielä tulla hyvä pelivuosi.

Käyttäjän Rokkijani kuva
Rokkijani

Pelaan kyllä takuulla jossain vaiheessa. Ilmestymispäivä on sama kuin Dark Souls remasterissa, joten itselleni ei todellakaan julkaisupäivän peli.

Käyttäjän Gta IV kuva
Gta IV

Itellä aika hiljainen vuosi tiedossa.. 1-3 pelii joka kiinnostaa(siis ne jotka jo tiedetään) ei oo moneen vuoteen oikein tullut mitään todella kiinnostavaa peliä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus Gta IV

Itellä aika hiljainen vuosi tiedossa.. 1-3 pelii joka kiinnostaa(siis ne jotka jo tiedetään) ei oo moneen vuoteen oikein tullut mitään todella kiinnostavaa peliä.

Aika mielenkiintoinen kommentti. Minkä tyyppiset pelit mahtaa kiinnostaa? Se on totta, että nykyinen AAA-teollisuus tarjoilee aika vähän varsinaiselle pelaajalle mitään.