PlayStation 4 saamassa osansa TimeSplitters Rewind -ammuskelusta / Uutiset / www.pelaajalehti.com

PlayStation 4 saamassa osansa TimeSplitters Rewind -ammuskelusta

8.09.2013 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

TimeSplitters sarjasta mahdollisesti jälleen relevantin tekevä TimeSplitters Rewind on nyt pc:n ohella määrä saada myös PlayStation 4:lle. Pelisivusto Eurogamerin saamien tietojen mukaan oikeudet pelisarjaan omistava Crytek ei näe ongelmana, että peliä faniprojektina työstävät kehittäjät ovat innostuneet myös Sonyn uutuuskonsolista.

PlayStation 4:llä Rewindin on määrä tukea jaetun ruudun moninpeliä, minkä ohella pc- ja Pleikkari-version pitäisi pystyä räiskimään ristiin keskenään. Kehittäjät myös pyrkivät saamaan pelin ulos samaan aikaan molemmille alustoille.

Xbox One -version saapuminen ei vuorostaan näytä ainakaan vielä järin todennäköiseltä. Tähän erityisesti on vaikuttanut se, ettei Microsoft katso hyvällä eri pelialustojen välillä tapahtuvaa moninpelaamista.

TimeSplitters Rewind julkistettiin kuluvan vuoden maaliskuussa. Kyseessä ei varsinaisesti ole täysin uusi TimeSplitters-kokemus, vaan sarjan vanhojen osien sisältöä nykypäivään päivittävä kokonaisuus.

Pelistä on tarkoitus saada ulos ensin tutuista kartoista, aseista ja pelimuodoista rakennettu moninpeli, minkä jälkeen luvassa pitäisi olla myös vanhoista peleistä tuttuja haasteita sekä niiden yksinpelikampanjat. Kaiken tämän pitäisi nykyisten suunnitelmien mukaan ilmaantua tarjolle vieläpä myös ilmaiseksi.

Rewindia työstetään Crytekin CryEngine 3 -pelimoottorin varaan.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän redshift kuva
redshift

Tässä syy hommata PS4 ykkösboksin kaveriksi. Paras räiskintäsarja ikinä! Halo ja Killzone kalpenee vertailussa.

Käyttäjän AKT4 kuva
AKT4

Hauskaa kun tulee cross platform -play. Mielestäni olisi hyvä jos tästä tulisi paljon yleisempi juttu kuin mitä se nyt.

FPS-peleissä tosin hiiri on aika huomattava etu dual analogiin.

Käyttäjän maxwell83 kuva
maxwell83

Hyvä pelisarja, PS2:n parhaita moninpelejä. Taas yksi syy lisää valita PS4. Olihan tuo valinta toki jo itsestäänselvää jo niin monesta syystä, mm. tehot, yksinoikeudet, julkaisuaika, jne.

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy
Lainaus käyttäjältä maxwell83

Hyvä pelisarja, PS2:n parhaita moninpelejä. Taas yksi syy lisää valita PS4. Olihan tuo valinta toki jo itsestäänselvää jo niin monesta syystä, mm. tehot, yksinoikeudet, julkaisuaika, jne.

Aina trollaamassa..

Näyttää kyllä ihan hyvältä räiskyttelyltä, ei ihan system seller, mutta varmasti PS4:n ostajille kelpaa. Toivottavasti MS sitten saa tämän Onellekkin.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi

Joo-o ristiin pelaminen PC:n kanssa EI KIITOS. Xboxia vastaan olisi ihan ok, koska kumpikaan ohjain ei silloin olisi ylivoimainen. En tiedä mikä siinä on, ettei Microsoft suostu sellaiseen.