Pokémon-pahikset ja -legendat 20 vuoden ajalta iskevät yhdessä uusimpiin peleihin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Pokémon-pahikset ja -legendat 20 vuoden ajalta iskevät yhdessä uusimpiin peleihin

2.11.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Pokémon Ultra Moonin ja Ultra Sunin viimeisin traileri on saapunut. Video on tähän mennessä yksi pelien informatiivisimmista sen esitellessä muutamia haasteita, jotka odottavat pelaajia viime vuonna nähtyjen Pokémon Moon- ja Sun-pelin laajennetuissa versioissa.

Traileri käynnistyy esittelemällä Ultra Sunin ja Ultra Moonin päivittynyttä pahisvalikoimaa, joka on laitettu koostumaan monista tutuista kasvoista. Kohtaamaan päästään useita eri pahisryhmien jäseniä aina Rakettiryhmästä Team Flareen, eivätkä nostalgiset hetket lopu siihen. Myös kaikkien legendaaristen taskuhirviöiden on määrä olla osa pelikaksikkoa.

Muita trailerin esittelemiä uudistuksia ovat vuokrattavilla hirviöillä tehtävään taisteluun keskittyvä Battle Agency ja pelimaailmaan sirotellut toteemitarrat, joilla voi ansaita omia toteemihirviöitään. Käsiksi tähän kaikkeen päästään 17. marraskuuta, jolloin Ultra Sun ja Ultra Moon saapuvat 3DS.lle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Viimeistään tämä traileri osoittaa, ettei kyseessä ole vain kevyesti paranneltu versio, kuten Crystal oli Goldille ja Silverille, kuten jotkut ovat ajatelleet. Olin superiloinen nähdessäni vuokrataisteluiden palaavan FR/LG-ajoilta! Olen kaivannut niitä kaikki nämä vuodet!

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Tulipa sit ilmeisesti hankittua sun ja moon turhaan :/

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen
Lainaus

Olin superiloinen nähdessäni vuokrataisteluiden palaavan FR/LG-ajoilta

Good news! Jos et malta odottaa uusien pokejen tuloa, black and white 2:ssa on myös vuokrataistelut,

Kovat piipussa nintendolla, jospa tämän sitten joskus alelaarista löytäisi tai switch portin hankkisi. Moon ja sunia tuli niin paljon tahkottua, että samaa peliä parilla uudella featurella ei oikein jaksa pelata.

Nostoja