Pokémon Go ja Pokémon yhdistyvät loppuvuodesta julkaistavassa Pokemon: Let’s Gossa – emosarja jatkuu ensi vuonna / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Pokémon Go ja Pokémon yhdistyvät loppuvuodesta julkaistavassa Pokemon: Let’s Gossa – emosarja jatkuu ensi vuonna

30.05.2018 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
6

Nintendo julkisti Pokémon Questin lisäksi marraskuussa ilmestyvän Pokémon: Let’s Go, Pikachun ja Pokémon: Let’s Go, Eeveen sekä paljasti varsinaisen emosarjan jatkuvan ensi vuonna.

Game Freakin kehittämä Pokémon: Let’s Go on suunniteltu eritoten sarjan uusille tulokkaille. Pelimekaniikka lainaa suositusta Pokémon Go -mobiilipelistä ja yhdistää oikean maailman uuteen pelinsisäiseen universumiin. Pelaajat pystyvät kaappaamaan lisää pokémoneja nappaamalla nämä luonnosta Pokémon Go -pelissä ja siirtämään ne sitten Pokémon Let’s Gohon, jossa nämä pitää vielä napata uusiksi.

Varsinaiset Let’s Go -pelit ovat kuitenkin perinteisten Pokémonien tapaan roolipelejä, joissa pelaajat pääsevät tutkimaan Kanton aluetta, taistelemaan muita kouluttajia vastaan, ratsastamaan pokémoneilla sekä pelaamaan yhdessä toisen kaverin kanssa. Kaapattuja pokémoneja pääsee lisäksi asustamaan erilaisilla vaatteilla.

Pokémon: Let’s Go on kokonaan uusi sarjan osa, mutta se on ottanut paljon inspiraatiota Yellow-sarjan pelistä. Pelin ohjaaja Junichi Masuda paljasti pelissä olevan ensimmäiset 150 pokémonia sekä näiden Alola-muodot Sun- ja Moon-osista.

Marraskuussa julkaistava Pokémon: Let’s Go ei ole kuitenkaan Pokémon-ydinsarjan seuraava kahdeksannen sukupolven peli. Varsinainen emosarja jatkuu sen sijaan uuden osan merkeissä vuoden 2019 jälkimmäisellä puoliskolla. Toistaiseksi ei ole kuitenkaan tiedossa, mille alustalle uusi Pokémon-peli julkaistaan.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu ja Pokémon: Let’s Go, Eevee julkaistaan Nintendo Switchille 16. marraskuuta. Julkaisun yhteydessä markkinoille saapuu myös erillinen Poke Ball Plus -ohjain.

Lähde: Twitter, GameSpot

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Nintendo julkisti Pokémon Questin lisäksi marraskuussa ilmestyvän Pokémon: Let’s Go, Pikachun ja Pokémon: Let’s Go, Eeveen sekä paljasti varsinaisen emosarjan jatkuvan ensi vuonna.

Olisi ollut pettymys, jos nämä olisivat olleet "NE" Pokemon-pelit. Näyttivät jo ihan perusseikkailuilta, mutta graafisesti tosi vaatimattomilta.

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Skeptinen olen, ei nappais pelata Pokemon Go 2:sta Switchillä... En rupea vielä tuomitsemaan mut ellei tulevat trailerit helpota huoliani niin jää ostamatta vaikka olenkin sarjan kova fani

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Meinasi mennä aamukahvit väärään kurkkuun, kun tämän pari kertaa katsoin läpi. Olin aivan varma, että kyseessä on SE Switchin Pokemon-sarjan osa. Yhteys Gohun sekä vaihtoehtoinen tapa pelata muovisella pokepallolla oli vain liikaa. Mutta jos tämä on pelkkä spin-off ja Pokemon Yellow'n remake, niin saatan jopa myöhemmin hankkia.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Aika ostaa Switch!...vaikka ei emosarjan peli olekkaan. Pidän siitä että saan bonustavaraa GO:hun tätä pelaamalla ja että voin yhdistää nämä yhteen. Haluan tietää lisää miten GO Park toimii ja mitä benefittejä sillä on Pokemoneille. Jos tätä kautta saa esimerkiksi breedauksen tai saisi ylimäärästä candyä Pokemonille, sign me up!

Pelinä taas tässä on se vanha vuoropohjainen taistelusysteemi ja nyt saa kaverin mukaan, voisi ehkä kokeilla joskus.

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

Ei aikomustakaan ostaa, mutta todella järkevä veto, jota arvostan. Tarkoituksenahan on selvästi käännyttää GO-kasuaalit (tai ainakin suuri osa heistä) oikeiden Pokémon-pelien pariin. Näitä pelattuaan he ovat jo valmiita kohtaamaan seuraavan sukupolven oikeat pelit. Se jos mikä on mahtavaa!

Käyttäjän Wapazi kuva
Wapazi

Jospa sitä tämän pelin kautta saisi uudestaan tästä pelisarjasta kiinni. Pokemon Go:n nostaman lapsuuden nostalgiaryöpytyksen seurauksena teki mieli tutustua pääsarjan peleihin. Nuo uudet Pokemonit eivät iske nostalgiahermooni toisin kuin ensimmäisen generaation Pokemonit, joten Let's Go sarja olisi varmaan itselle sopivin tapa päästä pääsarjan peleistä kärryille näin vuosien tauon jälkeen.