PlayStation-yksinoikeus päättyi: Spotify saavutti vihdoin Xbox Onen / Uutiset / www.pelaajalehti.com

PlayStation-yksinoikeus päättyi: Spotify saavutti vihdoin Xbox Onen

8.08.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
20

Musiikkipalvelu Spotify on pitkään ollut pelikonsoleilla vain PlayStationeiden yksinoikeus, mutta vihdoin tähän on tullut muutos. Nyt tiistaista alkaen palvelu on saapunut Xbox Onelle 34 maassa, joiden joukkoon myös Suomi sattuu lukeutumaan.

Spotifyn käyttö tapahtuu Xbox Onella hyvin samaan tapaan kuin monilla muilla alustoilla. Palvelu vaatii omat tunnuksensa, mutta rahaa siihen ei ole pakko käyttää. Spotify voi olla myös päällä samaan aikaan pelien kanssa, eli halutessaan pelisessioihinsa voi säätää sen avulla omat taustamusiikkinsa.

Lataukseen Spotifyn voi laittaa Xbox Onen kauppapaikalta.

Lähde: Xbox Wire

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic

Pleikkarilla kuuntelu on jäänyt vähälle puuttuvan Last.fm -tuen takia, mutta itse ohjelma on kyllä hyviä ja helppokäyttöinen. Biisejä saa vaihdella myös kännykän kauttakin.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Oliko tuo joku maksettu yksinoikeus tähän asti sitten? No, oli miten vain, itse en käytä. En muuten silti valita että tuo tulee, toisin kuin Switchin omistajat tuntuvat joiltain osin tekevän.

Käyttäjän InFlames kuva
InFlames

Hienoa että tulleepi. Harmi vaan ku ohjelma on varmaan sama paska mikä on plekkerilläki.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Harmi vain, kun PS4:llä ei pysty kuuntelemaan musaa CD:iltä. Tai edes C-kaseteilta. :D

Käyttäjän Speedy kuva
Speedy

Vielä kun spotifyihin tulis niitä bändejä/biisejä mitä ite tulee kuunneltua. Youtubella menty tähän asti sen takia kun Spotifyissa ei vaan ole pahemmin just sitä mitä ite kuuntelen yleensä.

Käyttäjän Tahvo619 kuva
Tahvo619

Väitänpä vain että sama miksi Spotify Ps3 kesti ikuisuus saapua johtui siitä, että Sony kannatti omaa Music Unlimited palvelua pitkään kunnes tapatti sen ja antoi Spotifylle tilaa. Microsoft on todennäköisesti tehnyt samaa Grove/ Xbox Music passing kanssa. Ei kannateta kilpailijaa ja jos haluat kuunnella musiikkia pitää hankkia meidän musiikki palvelu

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Deezer on parempi, laadukkaampi ääni.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Enpä tiennyt, että tämä oli jotenkin "yksinoikeudella" pleikkarille. Turhin yksinoikeus ikinä

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus käyttäjältä Speedy

Vielä kun spotifyihin tulis niitä bändejä/biisejä mitä ite tulee kuunneltua. Youtubella menty tähän asti sen takia kun Spotifyissa ei vaan ole pahemmin just sitä mitä ite kuuntelen yleensä.

Ihan mielenkiinnosta pitää kysyä, että mitä musiikkia oikein kuuntelet, kun sitä ei Spotifystä löydy?

Käyttäjän HarttZa kuva
HarttZa
Lainaus käyttäjältä Kornholic

[quote='käyttäjältä Speedy']Vielä kun spotifyihin tulis niitä bändejä/biisejä mitä ite tulee kuunneltua. Youtubella menty tähän asti sen takia kun Spotifyissa ei vaan ole pahemmin just sitä mitä ite kuuntelen yleensä.[/quote]

Ihan mielenkiinnosta pitää kysyä, että mitä musiikkia oikein kuuntelet, kun sitä ei Spotifystä löydy?

Ihan mielenkiinnosta voisin selventää tämän hyvin yksinkertaisen ja selkeän asian sinulle, spotify ei tänäkään päivänä kata koko maailman musiikkikirjastoa. Oletko kuvitellut että kaikki mitä kirjotat sinne hakuun niin löytyy? No ei löydy. Edes minä en jaksa alkaa luettelemaan niitä tuhansia biisejä/artisteja joita kyseisen puljun softa ei vain pidä sisällään :) Toivottavasti tästä oli herralle jotain apua.