PlayStation 4 päivittyi versioon 5.50 – nämä uudistukset olisi hyvä tietää / Uutiset / www.pelaajalehti.com

PlayStation 4 päivittyi versioon 5.50 – nämä uudistukset olisi hyvä tietää

8.03.2018 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
0
PlayStation 4 päivittyi versioon 5.50 - nämä uudistukset olisi hyvä tietää

Sony on julkaissut PlayStation 4:n uusimman käyttöjärjestelmäversion 5.50:n kaikkien saataville. Toisin kuin aiemmat pienemmät päivitykset, päivitys lisää konsoliin täysin uusia ominaisuuksia.

Päivityksen myötä PS4 Pro -konsolin omistajat voivat käyttää uutta supersampling-tilaa, jonka avulla 1080p-televisioiden omistajat voivat hyödyntää Pron mukanaan tuomia resoluutioparannuksia. Käytännössä pelit pyörivät supersamling-tilassa samoilla tehoilla kuin 4K-televisioilla, mikä parantaa kuvanlaatua myös 1080p-televisioilla.

Lisäksi käyttöliittymää on sujuvoitettu. Omat pelit on nyt jaoteltu omassa pelikirjastossa PS4- ja PS Plus -kategorioiden alle, joista jälkimmäisestä löytyy PS Plus -palvelun kautta ladatut pelit. Päivitys helpottaa myös asentamattomien pelien etsimistä omasta pelikirjastosta.

PlayStation-näppäintä painamalla aukeavaan pikavalikkoon sen sijaan on muun muassa lisätty mahdollisuus säätää mediasoitinten äänenvoimakkuutta. Mikäli valikoiden ulkoasu ei miellytä, voi konsolin käyttöliittymän taustakuvaksi voi nyt vaihtaa USB-tikulle tallennetuja kuvia.

Muita uudistuksia on mahdollisuus rajoittaa konsolin peliaikaa. Näin ollen vanhemmat voivat halutessaan seurata ja hallinnoida lapsiensa peliaikaa puhelimellaan. Turnauspelaajille sen sijaan on luotu mahdollisuus aikatauluttaa tapahtumia turnaussivustolta.

Kaikkien uusien ominaisuuksien tarkemmat käyttöohjeet löytyvät täältä.

Lähde: PlayStation.Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.