Uutinen: PlayerUnknown's Battlegroundsin virallinen julkaisu lykkääntyy

08.07.2017
Kirjoittanut: Panu Saarenoja

Räjähdysmäinen early access -hitti PlayerUnknown's Battlegrounds ei ole saamassa virallista julkaisuaan pc:llä aivan suunnitellusti. Tuoreessa Steam-viestissään pelin vetäjä Brendan Greene on kertonut, että kehittäjä Bluehole on muuttanut kehitysaikatauluaan todettuaan sen edellisen tavoitteen olleen turhankin rajattu. 

– Olen tehnyt viimeisinä kuukausina runsaasti haastatteluja ja monissa niissä totesin toivovani meidän pääsevän ulos early accessista puoli vuotta varhaisjulkaisumme jälkeen. Olen sittemmin tajunnut, että rajoittamalla julkaisuikkunan tiettyyn yksittäiseen kuukauteen voi se estää meitä tarjoamasta täysvarustetun pelin ja/tai johtaa yhteisön pettymykseen, mikäli deadlinea ei saavuteta, Greene selittää.

Battlegrounds saapui alunperin Steamiin kuluvan vuoden maaliskuussa, joten vanhalla aikataululla pelin olisi pitänyt valmistua siis syyskuun lopulla. Nykyisenä suunnitelmana peli olisi tarkoitus julkaista virallisesti edelleen kyllä tämän vuoden puolella. Tarkoituksena Blueholella on jatkaa kehitystä edelleen toki viikottaisten ja kuukausittaisten päivitysten voimin.

– Haluan kiittää teitä kaikkia bugiraporteista, palautteesta ja ehdotuksista. Jatkaessamme bugien korjaamista, pelattavuuden parantamista ja uuden sisällön luomista, on meille ollut tärkeää tarjota teille täysmääräinen ja hiottu Battle Royale -kokonaisuus julkaisua lähestyessämme, Greene kertoo.

Pc:n lisäksi PlayerUnknown's Battlegroundsin on luvattu saapuvan vielä myöhemmin tänä vuonna myös Xbox Onelle. Muitakaan alustoja ei ole poissuljettu mahdollisuutena.

Lähde: Steam

3 kommenttia

09.07.2017 01:12
Early access shootteri, jonka julkaisu myöhästyy... Hmm aika trendikästä niiden keskuudessa.
Picture of Heppulinen
09.07.2017 11:43
Lainaus käyttäjältä Heppulinen
Early access shootteri, jonka julkaisu myöhästyy... Hmm aika trendikästä niiden keskuudessa.

Toisaalta jos tietäisimme kehittäjien ja julkaisijoiden sisäiset aikataulut ja epäonnistuneet projektit, niin Early Access myöhästymisten ja epäonnistumisten määrät saattaisivat olla aivan samalla viivalla niiden kanssa.

Paradox Interactive mainitsi hiljattain, että heillä epäonnistuineita projekteja on 2/5 - https://www.twitch.tv/videos/140280366

Erinomaista kuitenkin, että Early Access -pelejä pääsee jo pelaamaan etukäteen, kuten tätä suosittua Battlegroundsia. Monille varmaan kelpaisi Cyberpunk 2077, TES 6, GTA 6 ja muut keskeneräisinäkin.
Picture of edqe
11.07.2017 09:02
Ja PUBG on vielä valmiimpi kuin moni "oikean" julkaisun nähnyt peli. Tämän ostoa ei tarvitse viivyttää Early Accessin takia.
Picture of Boxxu