PlayerUnknown's Battlegroundsin ilmainen mobiiliversio rantautui Suomeen / Uutiset / www.pelaajalehti.com

PlayerUnknown's Battlegroundsin ilmainen mobiiliversio rantautui Suomeen

20.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

PlayerUnknown's Battlegroundsia on alkanut rantautua mobiililaitteille länsimaissa. Peli on ladattavissa parhaillaan Suomessakin asti sekä Google Play -kauppapaikalta että Applen App Storesta, joiden kautta sen pelaaminen on mahdollista ilmaiseksi.

Mobiiliversion on kehittänyt kiinalainen mobiilijätti Tencent, joka on pyrkinyt laajalti jäljittelemään uskollisesti alkuperäistä pc-kokemusta. Myös mobiililaitteilla tarjolla on siis sadan pelaajan välisiä selviytymistaisteluja, mitä nyt tietysti kosketusnäytölle sovitettuna.

Sopivasti myös Epic Gamesin oma battle royale -tyypin peli Fortnite on alkanut hiljalleen hivuttautua mobiilialustoille kutsupohjaisella testiversiolla. Fortniten erikoisuus mobiililaitteilla on ollut se, että peli on suunniteltu tukemaan kannettavassakin kuosissa alustojen välillä tapahtuvaa pelaamista.

Lähde: iTunes, Google Play

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Minusta tällaisten tekeminen ja pelaaminen mobiililla on sama kuin pelaisi guitar heroa normaalilla ohjaimella. Eli olisi ihan jees tehdä alustalle sopivaa pelattavaa. Kauheasti järkeä pelata kun virtuaaliset tatit ja kädet niiden päällä vie paljon kuvapinta-alasta pois. Mutta edelleen: jos välttämättä haluaa ja/tai on pakko niin mikäpäs siinä.

Käyttäjän Lenniluupää kuva
Lenniluupää

Yllättävän hauska peli tuo on. Kavereitten kanssa töissä eka matsi ja voitto.