PlayerUnknown's Battlegrounds valmistuu viimein – uusi aavikkokartta esiteltiin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

PlayerUnknown's Battlegrounds valmistuu viimein – uusi aavikkokartta esiteltiin

8.12.2017 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
3
PlayerUnknown's Battlegrounds valmistuu viimein – uusi aavikkokartta esiteltiin

Sadan pelaajan verkkopeli-ilmiö PlayerUnknown's Battlegrounds valmistuu vielä tämän vuoden aikana. Peliä kehittävä korealainen Bluehole on vahvistanut, että tähän asti Early Access -muodossa julkaistun PUBG:n 1.0 -versio saapuu pc:lle 20. joulukuuta.

Virallisessa päivityksessään studio kiitteli fanejaan ja pahoitteli Early Access -vaiheessa kohdattuja ongelmia. Virheistä on kuitenkin opittu, ja muutoksia on tehty melkoisesti jo ennen 1.0-versiota.

- Early Access -vaiheessa päätimme päivittää pelimoottorimme uusimpaan versioon. Se tarkoitti, että livepalvelinten versiossa pelimoottori on eri kuin 1.0-versiossa, mikä kasvatti työtaakkaamme. Työstimme ja tarkkailimme samanaikaisesti pelin kahta eri versioita, joissa oli selkeitä eroja. Sen takia reagoiminen livepalvelinten ongelmiin oli hitaampaa kuin kehityksen alkuvaiheilla, mitä pahoittelemme. Palvelin- ja yhteysongelmat saavat jatkossa täyden huomiomme, päivityksessä kirjoitetaan.

Pc-version siirtyminen 1.0-versioon ei Blueholen mukaan ole loppu, vaan uusien haasteiden alku hittipelille.

PUBG oli esillä myös viime yön The Game Awards 2017 -gaalassa, jossa esiteltiin pelin uutta Miramar-nimistä aavikkokarttaa toiminnantäyteisten 20 sekunnin verran. Voit katsoa ohesta koko The Game Awards -esittelyn tai pelkän trailerin. Kartan pitäisi olla pelattavissa tänään pelin testiservereillä.

Pc-version 1.0-version lisäksi PlayerUnknown's Battlegrounds saapuu Xbox One Game Preview -versiona joulukuun 12. päivä. Bluehole ilmoitti hiljattain, että PUBG ahdetaan mobiilille ainakin Kiinan markkinoilla.

Lähde: Bluehole, Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän PSPiraatti kuva
PSPiraatti

Vai että valmistuu, nykyinen optimointi, tai sen puute, huomioon ottaen kaukana valmistumisesta ainakin PC:llä.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister
Lainaus PSPiraatti

Vai että valmistuu, nykyinen optimointi, tai sen puute, huomioon ottaen kaukana valmistumisesta ainakin PC:llä.

Ootko testannu tota 1.0 versiota josta tässä artikkelissa puhutaan? Meidän peliporukassa joka jannulla joku 40% fps parannus siihen mitä se on tossa early access versiossa. Töitä on pelin kanssa esim hit detectionin kanssa, mutta optimointi on kyllä aivan julkasukelposella tasolla.

Käyttäjän Sloxa kuva
Sloxa

Ainakin fps testi video oli kuin dia show. Miten tuollaista edes pystyy vielä pelaamaan? Nyt parempaa koodia pojat. :)
Ainakin xbox versiossa.