PlayerUnknown's Battlegrounds on myyntimenestys Xbox Onella teknisistä ongelmista huolimatta / Uutiset / www.pelaajalehti.com

PlayerUnknown's Battlegrounds on myyntimenestys Xbox Onella teknisistä ongelmista huolimatta

18.12.2017 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
9

PlayerUnknown's Battlegroundsin suosio on kantautunut myös Xbox Onelle, pelin myyntiluvut paljastavat.

Vuoden ehdottomiin yllätyshitteihin lukeutuva PlayerUnknown's Battlegrounds saapui Xbox Onelle viime viikolla Xbox Game Preview -ohjelman välityksellä. Microsoftin mukaan peli kerrytti 48 tunnissa yli miljoona pelaajaa Xbox Onella. Konsoliversion myyntimenestys ei pitäisi tulla yllätyksenä, sillä pc:llä keskeneräistä peliä on myyty jo yli 25 miljoonaa kappaletta.

PlayerUnknown's Battlegroundsin Xbox One -version taival ei käynnistynyt teknisesti ihan yhtä ruusuisesti. Pelin visuaalinen ilme ja suorituskyky eivät ole saaneet kiitosta edes tehokkaamman Xbox One X -konsolin omistajilta. Peli on toki edelleen kesken, ja Microsoftkin kertoo kehittäjien panostavan uuden sisällön ohella myös pelin optimointiin.

Lähde: Microsoft

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tuli testattua Fortniten versiota Battle Royalesta ja tykkäsin kyllä. Ainoa miinus siitä, että loppupeli menee tyypeillä linnoitusten rakentamiseksi vaikka kesken tulitaistelun. Idiottimaista.

Rakentelun voisi jättää omalle pelitilalleen ja muille sellainen, että ei ole järkeä/hyötyä kesken taistelun rakennella. Muuten ihan sama vaikka porukka rakentaisikin mutta ei nyt hitto vie kesken taistelun mitään seinää eteen.

Voisihan tuota itsekin alkaa tekemään mutta ei tuo oikein tunnu järkevältä. Ilmeinen pakko kuitenkin jos aikoo pärjätä kun muuten vastustaja vain laittaa seinän itselleen ja ampuu sen takaa kun itse on suojatta.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Onko mikään ihme? Sillä alustalla näännytään pelien puutteesta ja fanipoika mentaliteetti, että peli eli ei ole kilpailevalla konsolilla joten se on pakko ostaa. Tämä on varmaan yksinoikeus heille jollain logiikalla.

Tämä peli on kuumaa roskaa. Ihan joka aluatalla. Ei tajua, miten joillain voi käydä tollanen munkki. Kai sitä pelas joku oikea tyyppi jossain oikeaan aikaan.

Jostain ihmeen syystä tämä varsinaisesti ei julkaistu, teknisesti surkea ja sisältököyhä peli oli ehdolla vuoden peliksi TGA:ssa, kertoo siitäkin showsta aika paljon.

Käyttäjän Hakli kuva
Hakli
Lainaus snaketus

Onko mikään ihme? Sillä alustalla näännytään pelien puutteesta ja fanipoika mentaliteetti, että peli eli ei ole kilpailevalla konsolilla joten se on pakko ostaa. Tämä on varmaan yksinoikeus heille jollain logiikalla.

Voi jeesus, snaketus! Täytyy kyllä sanoa, etten ikinä ole kuullut kenenkään ostavan peliä pelkästään sen takia, ettei sitä ole toisella alustalla! Ja mitä noiden pelien puutteeseen tulee, niin en kyllä itse ole vielä huomannut tylsää hetkeä pelatessani Xbox Onella. Yksinoikeuksia Xboxilta puuttuu kyllä, muttei pelejä. Niitä on kyllä ihan tarpeeksi.

Käyttäjän Peluri83 kuva
Peluri83

Itse ostin ihan uteliaisuutta! Ihan jees kaveri porukassa vaikka teknisesti ja ulkonäöltään peli ei kummonen ole. Mitä noihin yksin oikeusien puutteeseen tulee boxilla niin kyllähän nuo multiplättärit on mitkä ratkaisee ja ne myy ihan hyvin molemmilla poikkeuksena nintendo millä mennään ne yksinoikeudet edellä! Enempi ratkaisee konsolin (ps4 ja boxi) valinnassa nykyään se että kummalta ne kaverit löytyy ja kumpi natsaa paremmin omaan makuun sillä pelataan sitte ne multiplättärit. Itsellä molemmat ps4 ja one ja etupäässä one se millä pelaan ne multiplättärit ps4 sitten niitä yksinoikeuksia varten.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Suurin osa ainakin minun pelaamistani peleistä taitaa yhä olla multiplattareita vaikka Sony onkin pistänyt melkoisen kovaa tahtia yksinoikeuksia kehiin. On sitä silti ihan joka laitteella pelaamista jos ei ole pakko laskea vain yksinoikeuksia.

Ja edelleen jos ei pelaa pc:llä - eli laskee vain konsolit vaihtoehdoiksi - niin Onen yksinoikeudet on silloin sen konsolin yksinoikeuksia. Sillä on edelleen nimikin: KONSOLIyksinoikeus. Mutta Snaketus ei tätä niele, ilmeisesti koska on mukava inttää ja valittaa vaikka turhankin takia. Mene vaikka töihin tai jotain jos ei aika muuten kulu kuin inttämällä samoista asioista, jotka on jo monesti selitetty ja käyty läpi.

Et sinä voi tuota olemassaolevaa käsitettä miksikään muuttaa. Konsoliyksinoikeus on totta.

Käyttäjän SinnGamer kuva
SinnGamer

Ensinnäkin peli on edelleen early access ja toiseksikin peli on vain yksi, huom! kertaan vain YKSI kartta täysin kesken eräisestä tekeleestä. Optimointi on hanurista alustasta riippumatta. Itse en maksaisi täyttä hintaa demosta ja kun fps on siinä 4-25 luokkaa ja ottaen huomioon miten paljon peliä on jouduttu downgradettamaan jotta se pyörisi edes XboneXällä. Mitähän Microsoft ja Bluehole miettii oikein että päästää tälläistä ulos. Jopa PS3:n MAG näytti paremmalta kuin XboneX versio tästä. Ihmettelen vain.

Käyttäjän MarkedMan kuva
MarkedMan

PUBG:han on erinomainen battleroyal peli. Se on sitä mitä ARMA:n battleroyal visioi ja mitä H1Z1:n piti olla. Optimointi kun saataisiin vain ensin kuntoon ja sitten lisää sisältöä peliin niin oltaisiin mielestäni hyvällä polulla.

PS. Konsoliyksinoikeusjupakkaan / konsolisotiin ei vain ole mitään syytä enää lähteä. Eikö se juna jo mennyt kauan sitten?

Käyttäjän zappah kuva
zappah
Lainaus MarkedMan

PS. Konsoliyksinoikeusjupakkaan / konsolisotiin ei vain ole mitään syytä enää lähteä. Eikö se juna jo mennyt kauan sitten?

Ei täällä konsolisotia sinänsä olekaan. On vain tyyppi, jolle ei mene millään jakeluun että tietty termi on ihan olemassa oleva ja kaiken lisäksi helposti ymmärrettävä asia.

Käyttäjän Minte kuva
Minte
Lainaus zappah

Ja edelleen jos ei pelaa pc:llä - eli laskee vain konsolit vaihtoehdoiksi - niin Onen yksinoikeudet on silloin sen konsolin yksinoikeuksia.

Tuossa kommentissa nyt ei taas ole mitään järkeä. Xboxille ei ole yksinoikeuksia, niin se asia vain on. PUBG on aivan karseaa kuraa.