PlayerUnknown's Battlegrounds jätti taakseen kymmenen miljoonan myyntirajan / Uutiset / www.pelaajalehti.com

PlayerUnknown's Battlegrounds jätti taakseen kymmenen miljoonan myyntirajan

5.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Steam-hitti PlayerUnknown's Battlegroundsin myyntilukemat jatkavat vauhdikasta kasvuaan. Vaikka peli on edelleenkin vasta early access -vaiheessa, on sen kerrottu yltäneen vajaan puolen vuoden aikana jo yli kymmenen miljoonan kappaleen myynteihin.

Pelkästään vain varastoon Battlegroundsia ei selvästi ole myöskään ostettu. Parhaimmillaan pelillä on laskettu Steamissa noin 970 000 yhtäaikaista käyttäjää, millä se on laitellut vahvasti kampoihin Dota 2:n suosiota vastaan.

Vielä myöhemmin tänä vuonna PlayerUnknown's Battlegrounds olisi tarkoitus nähdä myös Xbox Onella osana konsolin Game Preview -ohjelmaa Microsoftin julkaisemana. Kehittäjä Bluehole on kaavaillut pelin virallisen julkaisun tapahtuvan senkin vielä myöhemmin tänä vuonna. PS4-versiota siitä ei ole toistaiseksi vahvistettu, joskaan sen mahdollisuutta ei ole myöskään kiistetty.

Lähde: Bluehole

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

"Pelit ei myy pc:llä"... 10 miljoonaa eikä peliä ole edes vielä julkaistu.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä snaketus

"Pelit ei myy pc:llä"... 10 miljoonaa eikä peliä ole edes vielä julkaistu.

Jep. "Peliteollisuus kuolisi ilman konsoleita", "pcllä ostetaan pelit vasta 75% alesta tai piraattina ilmaiseksi" ja mitä muita niitä lässytyksiä olikaan.

Käyttäjän Kaze88 kuva
Kaze88

Pelin idea 5/5, mutta keskeneräinen tekele joka näyttää samalta kuin Operation Flashpoint aikoinaan :D

Käyttäjän Kornholic kuva
Kornholic
Lainaus käyttäjältä snaketus

"Pelit ei myy pc:llä"... 10 miljoonaa eikä peliä ole edes vielä julkaistu.

10 miljoonan myynnit yli 125 miljoonan aktiivisella user basella on aika mitätön määrä puhumattakaan siitä, että tämä on todella harvinainen poikkeus.

PS. Tämänkin kohdalla tullaan näkemään se, että konsolimyynnit ohittavat PC-myynnit kuten Minecraftin kohdalla kävi.

Käyttäjän Joulupukki kuva
Joulupukki
Lainaus käyttäjältä gurgi

Lainaus käyttäjältä snaketus"Pelit ei myy pc:llä"... 10 miljoonaa eikä peliä ole edes vielä julkaistu.Jep. "Peliteollisuus kuolisi ilman konsoleita", "pcllä ostetaan pelit vasta 75% alesta tai piraattina ilmaiseksi" ja mitä muita niitä lässytyksiä olikaan.

Jokohan julkaisijat tajuaisisivat vihdoinkin alkaa myymään pelejä 30 euron hinnalla. Myy kuin häkä, kun hinta ei ole niin hirvittävä.

Tosin tietysti tässä on ne farmattavat laatikot, että osa pelaajista ja osa ostaa tän pelin vain ja ainoastaan farmatakseen laatikoita tai esineitä, että voivat myydä niitä eteenpäin. Itekkin saanut 3 euroa takaisin, eli 10%.

Peli itessään alkaa tosin jo pikkuhiljaa tympiä. Kunpa EA ja dice tajuaisisivat apinoida battleroyal idean ja toteuttaa se battlefield enginellä. Vaihtaisisin samantien siihen. Frostbite engine on kuin luotu tällaista peliä varten. Huippu optimoitu, hyvä nettikoodi, äänimaailma, liikkuminen sulavaa ja kykenee todella upeaan jälkeen.