PlatinumGames valmistautuu kehittämään ja julkaisemaan kokonaan uuden pelin / Uutiset / www.pelaajalehti.com

PlatinumGames valmistautuu kehittämään ja julkaisemaan kokonaan uuden pelin

31.12.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
3

Muun muassa Bayonetta-peleistä ja NieR: Automatasta tunnettu PlatinumGames on paljastanut suunnittelevansa kokonaan oman pelin kehittämistä ja julkaisua.

Studion kehityksestä vastaava Atsushi Inaba varmisti uudessa haastattelussaan, että yhtiö etsii aktiivisesti keinoja julkaistaakseen kokonaan oman IP:n. Viimeisien vuosien aikana studion työntekijät ovatkin pyöritelleet yli 70 pelin ideaa, joista kaksi on nyt valittu viimeiselle suoralle.

– Olemme aiemmin luonnollisesti työskennelleet lukuisten alkuperäisten IP:den parissa monille julkaisijoille. Olemme myös työskennelleet Hollywoodista tuttujen IP:den parissa. Mutta olemme yhä enemmän kiinnostuneita julkaisemaan ja kehittämään oman pelimme, Inaba paljastaa.

Tulevan projektin pääluvuksi Inaba arvioi noin kaksikymmentä henkeä ja kooksi jotain indie-pelin ja AAA-tuotannon väliltä. Hän myös tietää, että studiolla on fanien keskuudessa maine hardcore-toimintapelien kehittäjinä, eikä tästä suunnasta aiota poiketa liiaksi.

Itsejulkaisu ei tarkoita kuitenkaan sitä, että studio luopuisi kokonaan AAA-nimikkeiden kehityksestä julkaisijoiden alaisuudessa, sillä PlatinumGames ei ole niin itsevarainen, että se pystyisi pelkästään julkaisemaan omia nimikkeitä.

PlatinumGamesin viimeisin julkistus on Nintendo Switchille saapuva Bayonetta 3.

Lähde: GameInformer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Oho! Onhan se hienoa saada uusi Platinum Gamesin peli jonka kehitystä ei rajoita Nintendo Vitsi.

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Jes lisää platiumgameja switchille please!

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Kun kyse on omakustanteesta, niin sehän tulee olemaan multiplat, jolloin rajoituksia on alustojen mukaan joka tapauksessa. Jos NS myy samaan tahtiin kuin nyt, niin todennäköisimmin tulee myös sille.

Sinänsä sillä ei ole väliä. Platinum Gamesin omakustanteesta odottaa kuitenkin jotain huimaa.