Pillars of Eternity II: Deadfire myöhästyy kuukaudella / Uutiset / www.pelaajalehti.com

Pillars of Eternity II: Deadfire myöhästyy kuukaudella

14.03.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Obsidian Entertainmentin uusi roolipeli Pillars of Eternity II: Deadfire on kohdannut kevyen lykkäyksen. Peli on saapumassa huhtikuun 3. päivän sijaan ulos nyt 8. toukokuuta viime hetken hiomistöistä johtuen.

– Kuten olette varmaankin osanneet arvata, on Deadfire mittava peli. Se on isompi kuin alkuperäinen Pillars of Eternity. Obsidian on tehnyt Abydon-jumalaakin kovemmin töitä saadakseen jokaisesta  pelin osasta loistavan ja sisällyttääkseen siihen kaiken mahtavan pelaajapalautteen, jota olemme saaneet pelin betaa pelanneilta tukijoilta, Obsidian kertoo tiedotteessaan.

Pillars of Eternity II: Deadfire on vahvistunut myös Switchille, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Konsolijulkaisuille ei ole annettu vielä kuitenkaan tarkempaa ajankohtaa.

Pelaaja-lehti on näin alkuvuodesta julkaissut pidempää juttusarjaa Pillars of Eternity II:een liittyen. Siihen voi tutustua pelille omistetulla koostesivullamme.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Tämä peli eikä genre yleisestikään ole meikäläisen kauraa mutta Pelaajan artikkelit on kyllä nostaneet pientä mielenkiintoa peliä kohtaan. Tekisi mieli testata. Jos ei olisi näitä massiivista paneutumista ja tuntimääriä vaativia pelejä niin ehkä testaaminen olisi todennäköisempääkin.