Päivitetty: Entinen Sony-pomo siirtyy Microsoftille

13.03.2012 // Kirjoittanut: Paavo Niskala
6

Microsoft on tarkentanut Phil Harrisonin roolia Microsoftilla. Yhtiö tähdentää, ettei Harrisonin siirtyminen Microsoftille liity millään tavalla Peter Molyneuxin lähtöön. Harrison johtaa Euroopan Microsoft -studioiden organisaatiota ja vaikuttaa laajemmalla skaalalla Euroopan liiketoimintaan Chris Lewisin kanssa.

Peter Molyneuxin jatkajaksi Lionhead Studiolla ilmoitettiin sen toimitusjohtaja Mark Webley.

Korjaus koskee eilen 13.3.2012 julkaisemaamme uutista:

PlayStationin puhemiehenä pitkään tunnettu Phil Harrison korvaa Peter Molyneux'n Microsoftin eurooppalaisten pelistudioiden johdossa, GamesIndustry uutisoi.
Sivusto perustaa tietonsa lukuisiin lähteisiin ja odottaa Microsoftin vahvistavan tiedon vielä myöhemmin tänään.
Harrison ehti ennen vuotta 2008 tulla tutuksi lukuisista lehdistötilaisuuksista. Hän johti tuolloin Sonyn pelistudioita ympäri maailman, kunnes siirtyi Atarin leipiin. Sieltä hän loikkasi edelleen vuotta myöhemmin Gaikaille.
Peter Molyneux'n siirtymisestä itsenäisen 22 Cans -studion hommiin tiedotettiin puolestaan viime viikolla.
Microsoftilla on Euroopassa tiettävästi kolme pelistudiota: Fablesta tunnettu Lionhead Studios, Kinect-pelejä viime vuosina tuottanut Rare ja julkistamattomia projekteja takova MGS Soho.
Lähde: GamesIndustry
Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Moromopo kuva
Moromopo

niin ja kymmenen salaista studiota ympäri mannerheimin katua...

Käyttäjän Paavo Niskala kuva
Paavo Niskala

Harrisonin Phil oli aikoinaan niitä pidetyimpiä Sony-miehiä. Varmaan monella jäänyt miellyttävä mielikuva hänen LittleBigPlanet-hehkutuksistaan ja muista. Mielenkiintoista nähdä, mitä saa aikaiseksi Microsoftilla, vaikka tuo Euroopan-studioiden johtoasema nyt ei hirvittävän hohdokkaalta vaikuta nykyisellä studioportfoliolla. Toisaalta, onhan heillä hyviä yhteistyökumppaneita Euroopassa, kuten esimerkiksi Remedy ja Crytek.

Käyttäjän frozen kuva
frozen

kuka on parempi vastus sonylle kuin sonyn entinen pomo joka tietää sonyn likaiset konstit ;)

Käyttäjän Paavo Niskala kuva
Paavo Niskala

Jaaaaaa nyt se on virallista: http://www.eurogamer.net/articles/2012-03-13-former-sony-man-phil-harrison-made-boss-of-microsofts-european-game-studios

Käyttäjän MiroTheGamer kuva
MiroTheGamer

Eiiiii...

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Njooh.. Vähän seiskamaista uutisointia kun ollut kuitenkin muualla välillä ja sen kautta voisin itkeä kuinka otsikko johtaa harhaan kun siitä otaksuu helposti hypyn tapahtuvan vain näiden kahden yhtiön välillä. Jaah, itkinkin jo, hups :D

Lainaus käyttäjältä Moromopo

niin ja kymmenen salaista studiota ympäri mannerheimin katua...

What? :D